2011. augusztus 27., szombat

Megfigyeltem,

hogy időnként nem olvassák el a csillagozott mondataimat, meg ami a bejegyzés végére kerül, az néha lemarad, ami nem baj*, de ezt kicselezendő, most mondom, hogy a legbüszkébb a táska pántjainak rögzítésére vagyok, hogy én!, egyedül!, kütyüt, jó helyre!, és hogy előtte még magamtól kitaláltam, na. 

Egyébként pedig ezt a mintát már használtam, s még fogom is. A táska fazonja a big bag, de szélesebb lett egy kicsit, meg hosszabb is.  Ezt a műbőrt valami aranyáron adták nekem, nem is értem, miért vettem meg, gondolom, a színe miatt?,  azt viszont igen, hoyg csak a saját táskámra használtam fel, de akkor még nem tudtam, hogy az az én táskám lesz. Szép mályva színe van és elég vastag is.
Nekem az a bajom a két, eltérő tulajdonsággal bíró anyagból készült táskákkal, hogy mi van, ha mosásra kerül a sor? Mert előbb-utóbb....  Ezért nem merek bőrt használni, pedig van itthon egy-két szép darab, egy teljesen más, azóta befuccsolt projekthez vettem őket, azóta (csak) nézegetem őket.
A műbőr viszont jöhet. Egyébként azért tettem az aljára, mert ugyan jön az ősz, az eső és a sár, de no problemo, mert akkor is bátran le lehet tenni a földre, vizes szivaccsal takarítható. FB-on írták, hoyg egy nő soha nem teszi le a táskáját a földre, sorry, velem előfordult, még a metróban is, koszos, büdös metróban, mikor már nem bírtam a vállamon, most akkor vagy túlpakoltam vagy nem vagyok nő.

És hogy zárjam az ívet, annak, aki még itt van, mondom, hoyg azért erősítettem meg a pántokat, mert ki akartam próbálni a kütyüt ebbe a táskába igazán sok minden belefér, nehogy ne bírja a pánt.

* de baj


11 megjegyzés:

 1. Táskát földre tényleg NEM! Főleg ILYEN táskát nem.


  Én direkte vadászom a csillagozott részekre :)).

  VálaszTörlés
 2. nekem feng shui-val ne gyertek, én dacból is leteszem a földre, kényszerből pedig, ha nem bírja a vállam.
  hát nem színházban, az már biztos

  *csillagozott részek a legjobbak :o)

  VálaszTörlés
 3. szerintem gyönyörű ez a táska. A másik projekted vajon mi volt. Most ezen jár az agyam :D Szerintem érdemes lenne felhasználni azokat a megmaradt anyagokat is.

  VálaszTörlés
 4. bőrből készült pénztárca- de a bőr, az nem textil,nem úgy viselkedett,ahogy azt elvártam volna! :o)

  VálaszTörlés
 5. Hűűű, ez a táska nagyon szép, ha kisebb lenne, és nem lenne csak akasztós, akkor még nekem is jó lenne. :o))

  VálaszTörlés
 6. Nem azé' mer fengsui.

  Csak nem teszem le a táskámat. A VILÁGOS színű SZÉP táskámat!?!?

  Azt cígölöm.

  VálaszTörlés
 7. én bizony leteszem a földre és nem csak néha, hanem mindig. először csak dacból, mert egy "kedves" nagynéném mindig felkapta, hogy "kigurul belőle a pénzem". jó vicc. na mindegy, de azóta annyira megszoktam, meg sztem praktikus is a földre tenni. leülök, leteszem a földre a lábaim közé (!) aztán guruljon az a pénz :)

  VálaszTörlés
 8. ja és a csillagos részekért IS öröm téged olvasni :)

  VálaszTörlés
 9. Arra lennék kíváncsi, honnan ez a csillagos megjegyzésekre vonatkozó tézis? Ha magamból indulok ki, akkor nem igaz.

  Lehetne a rögzítésről másikat? Vagy a következőről egy közelebbit? Nem látok kristálytisztán:)))

  VálaszTörlés
 10. Most láttam csak, hogy mégiscsak látom!:)
  És értem a csodát, szuper!:)

  VálaszTörlés
 11. Mindig elolvasom a csillagot. És a táskát is mindig leteszem.

  Táskából* van sok, gerincből csak egy.

  *ugye?

  VálaszTörlés