2013. augusztus 28., szerda

család ellen nincs orvosság

A legújabb hírek szerint a Legkisebb pénteken érkezik haza, én bemegyek érte, hazajövünk, aztán innen visszamegyünk Pestre, de már Zoltánnal, bent felszedjük a Középsőt, hárman lemegyünk Csongrádra, apósomhoz, de onnan Luca szombaton délután vissza Pestre, mert koncertre megy. Este Zoltán átmegy Szegedre, miközben én máshová megyek, hoyg aztán végül együtt induljunk haza.
Mindeközben Virág itthon intézkedik ezerrel, mert ha minden igaz, már megy is tovább, vissza Hollandiába, ezúttal Rotterdamba.
A Legnagyobb? Ő problémamentes.

2013. augusztus 27., kedd

kertek alatt jár

2013. augusztus 25., vasárnap

káosz

Mégis ki kérte a gmail-től, hoyg rendszerezze a beérkező leveleim? Mert én biztosan nem. Mióta önkényuralom van, azóta a blogokra érkező kommentek felét nem kapom meg, mert rapszodikusan helyezi el az általa kitalált három mappa egyikében, erre pedig csak akkor derült fény, amikor véletlenül a közösségi mappára kattintottam és találtam benne érdekes leveleket. Naná, hogy megnéztem utána  a promóciósat is, de milyen jól is tettem.
A legátláthatatlanabb, de megszokott rendszer is jobban működik,  mint a könnyítésre létrehozott, ám működésképtelen rendszer.