2014. február 15., szombat

történetek, melyek szereplői jóban és rosszban

Éppen mentünk fel egy bevásárlóközpont valahányadik emeletére és két mozgólépcsőre szakadtunk, Zé ment az egyiken, én pedig mellette a másikon és ez megzavart minket, zavar került a ritmusunkba, de akkor a férjem átnyúlt a köztünk húzódó legalább 80 centin és megfogta a kezem. Így mentünk fel. Mondtam is, hogy na, ilyen egy mindennapi  Valentin - nap.  Én így szeretem.

Ugyanezen férfi az esti ágyneműcserénél arról áradozott, hogy mennyire szereti a friss ágyneműt, az  új ágyneműt, hogy az milyen jó, és milyen szépet vettünk, én pedig nem tudtam, kiábrándítsam-e*, hoyg igen, de egy évvel ezelőtt. Azóta pedig már használtuk párszor. Kicsit elbizonytalanodtam, vajon reggelente nem csodálkozik-e rám is így. És hogy ez most jó vagy rossz.

* természetesen kiábrándítottam. aztán ő engem még jobban, hogy a párnahuzatokat is újnak vélte, melyeket a két kezemmel varrtam. bő egy éve.

2014. február 13., csütörtök

pezsgő

Ha tudom, hogy ezt úgy kell csinálni, hogy egy februári nap ülni kell punnyadtan  a szobában, nézni kell a kitartóan eső zuhogó esőt, lemondóan sóhajtozni nagyjából 2 percenként és úgy dönteni, hogy most már egészen biztos, hoyg az életben több napfényt, s ezzel együtt életörömet, izgalmat, változatosságot, reményt nem élek meg, mert ez itt a vég vége már és mindörökre, és ha ezt tényleg őszintén és igazán gondolom, akkor úgy 25 perc alatt érkezik meg az élet adta válasz, akkor nem várok február közepéig, vár a fene, már január elején elkezdtem volna erre gondolni, fektetett volna a kitartásba több energiát a ménkű, szeretem megadni magam, ne felejtsük el.

Részletek (kicsit) később, körmöket lerágni nem kell.

2014. február 11., kedd

ezt (t) ettem

Nem szeretném, ha ez szokássá válna, vagyis, hogy csak linkelgetek veszettül, ahelyett, hogy kifejteném a véleményem, odamondogatnék ennek-annak, osztanám az észt és egyáltalán: baromi okos lennék, de most mégis linkelek, ínséges időket élünk.
Viszont a keksz igen jó.
(V)egyétek.





2014. február 9., vasárnap

ezt láttátok már?

a komoly csapatom.