2009. augusztus 4., kedd

Hírek a közelmúltból

Miután rendszeresen, ezáltal meglehetősen idegesítően a gyerekeim lelkére kötöttem, hogy a laptop-nál NEM tárolunk semmiféle folyadékot, mert érzékeny és minden fontos szerve egy kupacban van - ezek után ÉN locsoltam meg kávéval, s mindegy, hogy 3 korty volt, elég volt ahhoz, hogy most abnormálisan működjön a billentyűzete, hogy minden képről 625 másolatot készítsen, vagyis gyakorlatilag használhatatlan.
Indulnánk nyaralni, de még egy fürdőruci sincs összekészítve, arról nem is szólva, hogy mi a Balatont a főváros felől közelítjük meg, hiszen az IBM-nél le kell adni a masinát, ahol egyébként egyelőre rugalmasságot tapasztaltam, mert szemük nem rebbent arra hírre, hogy minden papír megvan, kivéve a számlát és a garancialevelet. Egyéb, fontos kérdésre sem tudtam a választ. :o(

Így aztán a nyaralás, valamint a laptop-hiány következtében szünetet tartok, remélem, mire én hazaérek, a gép is működőképes állapotban lesz, s bár nem remélem, fentiekeből mégis az következik, hogy magam pedig nem kevés pénzzel leszek rövidebb.

Boldogok az ügyetlenek, akik a baj után elmennek nyaralni. :o((((