2011. május 5., csütörtök

Big Ben, akarom mondani Big Bag

Értem én, hogy kell kistáska (van is, ugyebár), ám én a nagytáskások körébe tartozom, hogy mindent bele, hogy nagy káosz és semmit nem találok benne, hogy a vásárlás mentén bele a könyvet, a textilt, a cipzárt, meg a mindent, ahogy kell. Régóta akartam egy olyan táskát, ami nagy, de mégsem bőrönd, amit lehet vállon viselni, de akár kézben is, de még akár keresztben is, olyan három az egyben, még inkább all-in-one. 
Tegnap azt éreztem, most vagy soha, egy ív barna csomagolópapír bánja, de nem bánja, örül. Tehát ezt akkor most lehet vállon viselni, nagyon finom és puha a türkiz textilem, miközben erős is, de éppen akkora  fül hossza, hogy akár kézben is lehet viselni, noch dazu van a lecsatolható műlába pántja, ami még állítható is, szóval, akár keresztben is viselhető, nem is tudom, ugyanazon táskáról beszélünk-e  még. :o)

A belseje... hát a belseje egy szépséges türkiz textil, nagy zsebekkel tarkítva és akkor még mesélhetnék nem keveset, mert az nekem jó most. Mutatom:





És most akkor nagyon kérnék véleményt, kiszólok a blogból, igen. :o)


20 megjegyzés:

  1. A türkiz nem az én színem, de egyébiránt szép a táska (én inkább bézzsel képzelem el magamnak). És jó, hogy nagy, meg vállpántos is. Én is a nagy táskákkal vagyok. :)

    VálaszTörlés
  2. Az én számból szólottál...
    Régóta gondolkoztam én is ezen a 3 in 1 megoldáson...Jó, hogy Te legalább jutottál vele valamire...

    Nagyon klassz lett! :O)
    És egyszerű kialakítású, de míves külsejjel és belsejjel...Jó ránézni!
    A barna-türkiz pedig... :-))))
    Szépecske, no!

    VálaszTörlés
  3. Szép színpárosítás...Ha megengedsz egy különvéleményt nekem... a "cipekedős fül", valahogy az egy kicsit idegen...Talán a bőr jobban illene...,de ez csak az én véleményem! A többit mind szeretem.

    VálaszTörlés
  4. Tetszik! Nekem bejön ez a színpár.

    Viszont a rövidebbik fület én nem kérném ha az enyém lenne, a hosszút meg türkiznek szeretném.

    VálaszTörlés
  5. a barna+bézs, az finom és elegáns, igen

    nekem még nagyon sok minden mozog a fejemben, csak nem jutok oda, hogy el is kezdjem, pedig de jó is lenne....

    a pánt az élőben más, mint a képen, olyan nagyon finom, nagyon puha, jólesik a vállra venni, ettől függetlenül elfogadom, lehet, hogy igazad van

    rövidebb fül nélkül is lehet, azt kérésre :o)

    VálaszTörlés
  6. Mindig előttem jársz néhány lépéssel:) A minap a buszon ülve jutott eszembe, hogy ilyet kéne csinálni, amit vállon is, kézben is lehet hordani.
    Hiába, te gyorsabb vagy:) Én meg sokgyerekes:))))

    VálaszTörlés
  7. Szerintem szuper, a méret is, a szín is illik. Én is nagy táskás vagyok, a boltban köszönöm nem kérek reklámnejlont, csak mindent zuttyantok bele a mindent elnyelőbe, hogy aztán leszakadhasson a vállam :)

    A rövid fül, az színben jó, de nekem sem kéne, hiába, nem nőttem ki az átalvetős korszakot (sose fogom).

    VálaszTörlés
  8. én is pont egy rövid-hosszú fogósat csináltam magamnak,és ráadásul a barna türkizzel a favorit most nálam..:))))

    a rövid fogó szebb lenne úgy ahogy a többi táskán van,megoldható textilből is ,nem nagyobb munka mint ez....ha gondolod segítek a megvalósításban.

    VálaszTörlés
  9. nem vagyok gyorsabb, mert én ezen már hónapok óta agyalok, csak mindig félretoltam, mert most nem, majd, majd, majd... aztán tegnap a düh segített, le kellett magam foglalnom, lehet, hogy hálásnak kellene lennem? :o)))

    mostanában egyébként én is általvetem, a multis koromban szépen a vállamon, ahogy kell :o)

    a fület direkte akartam így rávarrni, de ettől még segíthetsz, igen, sőt!!!

    VálaszTörlés
  10. Nagy táskák: igen :)
    "Malaclopók": mégigenebb igen :))
    Türkz: igenigenigen :o)

    Kritikai lehetek?
    Szerintem Tőled sok ez a minden-az-egyben.
    Bocs, indoklok.
    Ez a "kétfülü" megoldás jó lehet egy átlagos táskán, itt kicsit zavaró. Te az átlagos minőség felett jóvalra állítottad a mércédet...
    Ezen kívűl (megint csak szerintem) nincs sok olyan nő aki mindhárom megoldást akarja. Aki az átalvetős megoldást preferálja, az biztosan nem fogja kézben vinni a táskáját és fordítva is így működhet. Arany középút a vállon való viselés... de csak szerintem.

    VálaszTörlés
  11. képzeld, hoyg sok fiatal lány kérte ezt, még a múlt vasárnap is beszéltünk egy fiatal lánnyal erről, ez inkább ennek a korosztálynak szól, én így képzelem


    és nagyon jó, hogy írtok őszintéket, nekem úgy tetszik, hogy nemcsak lájkolunk ezerrel, hanem véleményezünk, nagyon örülök és köszönöm is nektek, ez így sokkal igazabb! :o))

    VálaszTörlés
  12. B....us!
    Hamut szórok a fejemre, vagy mit...

    Most jut eszembe, hogy van/volt? egy táskám amit végül 3az1benné tettem.
    Annak nem volt szép "kézi" füle, vállpántos volt, amit lehetett olyan hosszúra is állítani, hogy vállon általvethető legyen. Én azonban juszt is akartam néha kézben vinni, nagyon szerettem, mérete is megfelelő volt, a vállpánt pedig karabineres. Ezért kapott egy pantenttal működő rövid fulet is, hogy kézbe is jó legyen. Ezeket aztán tetszés, alkalom és egyebek szerint váltogathattam.

    VálaszTörlés
  13. na, tessék, kérem, tessék!! a fiatal lányok, mondom én :o)

    VálaszTörlés
  14. Megint én...

    Most olvasom, hogy "fiatal lányok"... itt van a kutya elásva. S most senki más magára ne vegye(!), valószínűleg azért berzenkedtem elsőre, mert saját, hogy úgymondjam már nem lányságomból indultam ki :))
    Szoktam is néha mondatokat úgy kezdeni: bezzeg az én időmben...
    S valószínű, hogy magam is fiatal lány valék mikor csináltam magamnak 3az1bent...

    VálaszTörlés
  15. ezt mondom én is, a lányságot (vagy ezt siratom én is?)

    VálaszTörlés
  16. Kedves Zazálea, ez a türkiz-barna csoda elvarázsolt. Hogyan lehet hozzájutni? :-D

    VálaszTörlés
  17. A táska nagyon szuper. Én is a nagytáskásak közé tartozom. Főleg azért, mert a két kicsi gyermekem sok motyóval jár, és utálok több táskát cipelni. Ebben pedig szerintem , ha ügyesen pakol az ember lánya akkor egy mini bevásárlás is elfér.(kifli, joghurt, rudi, innivaló stb). A vállpánton megoldás külön szuper, mert így nem kell gyerekcipelés közben még a táska fülét is rángatni, hogy el ne hagyjam.
    Én ha magamnak venném (remélem hamarosan) akkor vidám nyári színben kérném.

    VálaszTörlés
  18. Móni kedves, itt az elérhetőségem: nyirati.rita@gmail.com

    :o) még megvan a táska, de vasárnap kiviszem a Goubára, hacsak addig nem változik valami :o))

    VálaszTörlés
  19. Gree: készül nagyon vidámban is, egy kis időt kérek! :o)

    VálaszTörlés
  20. Nagyon tetszik a te verziód. :) Én is rajzolgattam már több funkciósat - tovább úgysem jutok ebben a témában :P - de a mostani saját magamnak szóló kihívás - magamból kiindulva - hogy a hátizsákot hogy tudnám kézitáskává tenni. :)

    VálaszTörlés