2011. március 31., csütörtök

Mirelit

Félkész termékek boltja, lehetne ez egy piaci rés is akár, én elkészíteném a külső réteget, csomagolok mellé bélést, cipzárt, leírást, majd jó pénzért eladnám, miért ne?, hány ilyen összekészített csomag létezik, ez egy kicsit nagyobb ugyan, de attól még kreatívabbnak érezhetné magát a vásárló, majdnem saját maga készítette el a saját maga táskáját.




Nekem  elég lenne a külső réteg, nem lenne raktár a fél szoba, szabadon ugrálhatnék a táskák között, gyorsabban készen lehetnék, lenne szép nagy bevételem', lenne boldog és elégedett vásárló, de legfőképpen ravasz és élesszemű üzletasszony lehetnék, aki azonnal észreveszi a tátongó rést, be is tömi gyorsan a félkész/mirelit táskákkal. Mindenki elégedetten dőlhet hátra.

'kardinális téma, igen


12 megjegyzés:

  1. Hát akkor rajta, próbáld meg! ;o)

    VálaszTörlés
  2. akkor már nem is a vicckategória? :o))

    VálaszTörlés
  3. Gondold végig: hányan szereztek kisebb-nagyobb bevételeket olyan dolgokból, amire azt mondjuk, hogy ezt én is meg tudtam volna csinálni, csak nem jutott eszembe...a másik dolog ami eszembe jutott, hogy vesztenivalód nincs :). Legrosszabb esetben, ha nem jön össze a kívánt siker, készre varrod a táskákat és úgy adod el :)

    VálaszTörlés
  4. ...és boldogan éltek helyett: amikor először jönne szembe veled az utcán egy "megmikrózott" mirelit hobbidarab valószínűleg ott helyben (szabadon választható!):
    1. gutaütést kapnál
    2. visszafoghatatlan nevetési inger törne rád, hogy milyen jól meggazdagodtál a magukat varrni tudónak képzelőkből
    3. sírógörcsben tudatosulna: ha ezt mások is látják, és veled azonosítják, akkor az életben nem adsz el több táskát...

    VálaszTörlés
  5. Ja, és vicckategóriában szóltam :-)

    VálaszTörlés
  6. Egy régi ismerősöm sokáig gondolkodott ezen az ötleten,de a kisgyerekek,nagy család okán nem valósult meg.
    Vágj bele!!!!!!!
    Külföldön ez működik.Én kaptam már olyan párnacsomagot Amerikából,hogy minden ki volt szabva,nekem "csak" össze kellett varrnom és kitömnöm.Tök jó ötlet és jó móka mindenkinek!!!!
    Bíztatlak!!!!!!

    VálaszTörlés
  7. Vicc ide, vicc oda, ez azért nekem is megfordult már a fejemben, nem is egyszer és szerintem másnak is, aki sokat varr. Arra jutottam, hogy ilyen kiteket csak akkor árulnék, ha az adott termékből már nem varrok eladásra. Majd. Egyszer. De most azért még nem :).

    VálaszTörlés
  8. én most még vicceltem, mert nem ez a célom, inkább a nyugtalanságom az oka ennek a bejegyzésnek, de az ötletet megtartom, mert ha végiggondolom, valóban úgy van, ahoyg katafolt mondja, amikor már nem varrom, akkor remek ötlet.
    de jobbat mondok: újat találok ki, s azt fogom eladni kitként. :o))

    VálaszTörlés
  9. Nem csak te kacérkodsz ezzel a gondolattal. Én például a táska vázát szeretem varrni, de a bélést, zsebeket nem. Azt szívesen meghagynám a vásárlónak:)

    VálaszTörlés
  10. Ez már nekem is eszembe jutott, mert legtöbben a fedlapot nem tudják olyan szépen megvalósítani én meg unalmasnak találom a bélés, meg fülvarrást... kezdj bele. Veszíteni valód nincsen.

    VálaszTörlés
  11. körvonalazódik a fejemben egy terv :o))

    VálaszTörlés
  12. Jól fogsz járni! Pláne, ha sokan lesznek úgy, mint én: Rendeltem Németo-ból csomagot. Anyag+( bélés,díszítés)+leírás. Szerinted kész lett a táska? Hát nem. Szóval a kedves kuncsaft visszaküldi, mégis csak Te varjad meg! Max mégegyszer fizet a munkáért is! :-D

    VálaszTörlés