2012. január 4., szerda

Futóbolond fotóbolond

Szerintem ez lefedi a lényeget, ugyanis nem értek hozzá, nem csúcsminőségű a gépem, nem ez, nem az, csak a szerelem, a tiszta szerelem van. De ahogy a férjem mondja (nem a gép, hanem aki mögötte van), s ahogy panyizsuzsi kommentelte nálam a FB-on (a képet nem a gép csinálja, hanem a  szem, ami mögötte van), noch dazu a népi bölcsesség, hogy vak tyúk is talál szemet, megspékelve azzal a véleményemmel, hoyg mindent nem rakok ide fel, csak egyet-egyet, szóval, akkor a futóbolond fotóbolond itten van, ni.

(lehet lájkolni, meg kommentelni, de semmi mást, sem rendszeres olvasók, sem menüpontok, semmi. csak a fényképek.)

4 megjegyzés:

  1. A témát meglátni.Ott kezdődik minden, a többi meg tapasztalat.Érdemes fotósoldalakat is böngészgetni, mert másképpen kell tárgyat, portrét, tájat fényképezni. A fény az nagyon fontos honnan jön, mennyi van. És ha kint vagy a szabadban nyáron naplemente előtt egy-két órával na akkor csodaszép képeket lehet készíteni.Jó fotózást!!!

    VálaszTörlés
  2. Jó kis blog, azért a rendszeres olvasás jó lenne, akkor a readerből is lehetne olvasni - persze ez csak javaslat :) Viszont egy kérdés: szerinted miért van az, hogy a blogger profilodban ez a blog kétszer látható, a főblogod meg egyszer sem? Vagy csak nálam van ez a hiba?

    VálaszTörlés