2012. január 1., vasárnap

Mégis

Ez az én napom, a január elseje, nem a szilveszter, bár amióta az utóbbit színházban töltjük, jobban kedvelem, de az elseje, amikor semmi nincs, semmi sürgető, semmi fontos, már nem vagyunk a régiben, de még az újban sem, az nekem való. Én majd valamikor a hónap második felében döbbenek rá, hogy 2012, most még csak tudom, de nem érzem. És akkor ezen a remek mai napon előveszem az új naptáramat, bejelölöm azokat a dátumokat, amelyeket egyébként sem felejtek el, születésnapok például, a színházi előadások dátumát, melyekre már jegyünk van, csak azért, hogy teljenek a lapok, új füzetbe, új naptárba írni élvezet, ilyenkor még szépen írok, ellenben az év közbeni, valóban fontos belefirkantásokkal. Ilyen fontos feladataim vannak mára.
Szeretem ezt a napot.

És aki az alábbi fotókból kitalálja*, melyik színházban voltunk tegnap este (találgatni is lehet!), az ... nagyon ügyes. Bizony, hoyg elvittem magammal a masinámat, nem kérdés. A képek nincsenek photoshop-ban megdolgozva (nincs is a gépemen), semmi nem történt velük. Ráadásul nagyon messze voltunk a csillártól. Mégis. 

Legyen ez az év hívószava, a mégis.*aki viszont a közeli viszonyunk következtében tudja, az most ne, please

17 megjegyzés:

 1. Hogy a mienk közeli vagy sem, nem tudom, de én tudom, hol ez a csillár. Nemcsak azért, mert volt segítség, hanem magamtól is egyből beugrott :))
  Erről jut eszembe, de régen voltunk színházban!

  VálaszTörlés
 2. Marlen kedves: nem! viszont te tippeltél először, ez jó! :o)

  Ildi: tudod? még tartogasd egy kicsit
  ,kérlek.megírod e-mailben? :)

  VálaszTörlés
 3. Zazikám, roppant fotoapparát függő lettél:o)Még a színházba is?

  A megfejtést nem tudom, talán ha 2x voltan Pesten színházban, a Madáchban, de a csillárokat nem nézegettem.

  VálaszTörlés
 4. nagyon .... :o)

  az utcán akartam fotózni, de a színház részletei elvittek... kizárólag előadás előtt, természetesen!

  VálaszTörlés
 5. A "kezdet" nagyon inspiráló tud lenni, kívánok töretlen lendületet egész évre a folytatáshoz.

  VálaszTörlés
 6. Márta: igen, a kezdet mindig az, aztán elviszi az élet az embert másfelé- ha hagyja magát. én hagyni szoktam. s hogy ez jó vagy sem, egyéni megítélés!

  VálaszTörlés
 7. bizonyhogy! ügyes vagy! :)

  egyébként Ildi találta ki először, ő olvassa a blogom és korábban már írtam, hogy idemegyünk,helyzeti előnye volt, ugye, ugye :o)

  VálaszTörlés
 8. BÚÉK! Mi is színházban voltunk Veszprémben! :) Ez talán a Vígszínházban van. :)

  VálaszTörlés
 9. Elkéstem, de nagyon boldog új esztendőt kívánok mindenkinek! :)

  VálaszTörlés
 10. dehogy késtél el, itt ma olyan nincs,ügyes voltál, jól eltaláltad, s hoyg színházban voltatok tegnap, azért piros pont jár:)))

  VálaszTörlés
 11. Na erről a tippről lekéstem, Ildi megelőzött! Hiába, ki korán kel... :) Persze egyébként is csalás lett volna, mivel nem a képről, hanem a blogból tudom, hol készültek a fotók. Éppen a múltkor gondoltam (így ismeretlenül) rád, hiszen váratlanul az ölembe pottyant két jegy a Tizenkét dühös emberre, és pont amikor ti festés közepén jártatok, én azt a darabot láttam... Remélem, hamarosan eljuttok a Nemzetibe (is). Ezt kívánom az új évre!

  VálaszTörlés
 12. Milyen jó ötlet színházba menni szilveszterkor!!!!Szívesen tenném,ha az ember is rááll...

  VálaszTörlés
 13. hello, Audi!:)
  Ildi is a blogból tudta, meg is dicsértem, hogy lám, lám, aki olvas engem, az most azonnal tudhatja a választ, ahoyg te is :)
  A Tizenkét dühös embert--- jajajaj, ez nagyon jó kívánság a jövő évre, nagyon! és ti láttátok....

  VálaszTörlés