2011. május 27., péntek

Ebben most az a jó,

hogy nem kell megosztanotok, nem kell regisztrált olvasónak lennetek, nem kell semmit csinálnotok, ha tetszik, én szívesen adom, ez herdálás? Az. És milyen jólesik a szívesen adott herdálás.
Arról nem szólva, hogy örömet szerezni valakinek úgy, hogy örül a másik fél, hogy közben kezd a ház fellélegezni, hogy ZM kezd örülni, s engem sem nyomaszt ez a sok félbehagyott dolog, hogy is mondjam el, mennyire jó ez.  Hogy valaki örül majd annak, amiben én is benne vagyok.



Továbbra is az a felállás, hogy kérdezem, mit készítenél belőle? Úgy vélem, ez valami négy évszakos faliképnek készült, van ennek már vagy 8 éve is. Csak a fedlap van készen, valamilyen technika kipróbálásán volt a hangsúly, legalábbis akkor. A mai hangsúly egészen máson van.
Szeretné ezt valaki? Szombat este a határidő, postaköltségért cserébe lehet jelentkezni érte. :o)

16 megjegyzés:

  1. Igen, igen, én nagyon szeretném...azt hiszem terítőt készítenék belőle!
    És még a postázást is megspórolnám neked, mert él Bajnán egy nagyon jó barátom, Bertalan Miklós, vadász, csak neki kellene odaadnod!
    Ha beleegyezel, a részleteket majd pontosítjuk.
    Előre is köszönöm
    Bebi

    VálaszTörlés
  2. Én is szeretném :) Nemtom, hogyan fejezném be, de lenne még egy Rita alkotásom otthon a kis levendula-zsák után, az biztos! :D

    VálaszTörlés
  3. Én terítőt készítenék belőle egy nagyon kedves barátnőmnek. Épp ilyen színek illenének az ebédlőjébe... Akkor már hárman is örülhetnénk neki! :o)

    VálaszTörlés
  4. mutasd, mutasd bátran. mi is kreatívabbak lennénk, ha méreteket is látnánk. mondjuk:"ágytakaró méret" :)

    VálaszTörlés
  5. Igen, szeretném, kedves Zazálea.. Bekereteztetném, és kitennénk a konyhánk falára, hogy mindenki lássa, aki betér hozzánk... Ettől a képtől jó kedvem kerekedne, ahányszor csak ránéznék:))) Nagyon szép munka...

    VálaszTörlés
  6. Én faliképet készítenék belőle,hogy mindennap lássam,mert csodásak a színei és nem akarnám párnának,mert azokat nem tisztelik a vendégeink: általában ráülnek,vagy a hátuk mögé gyömöszölik ,én meg magamban visítok,hogy mennyit dolgoztam vele.......!
    Hűha!Ez izgalmas!!!!A színei mesések,de nem csak a színei....

    VálaszTörlés
  7. Nagyon tetszenek a színei, igazán sok idődbe telhetett. Én is örülnék neki, de annak is, ha bárki az előttem szólók közül kapná meg. Biztosan jó helyre kerülne.

    VálaszTörlés
  8. Én lennék a legkíméletlenebb állat: nekem egy piknik takaró jutott róla eszembe, amit egy csodás sárguló mező közepén simán el is képzelek. (- és hogy a jótékony hatása sem maradjon el- tudok 4 gyereket, akik egy ilyen élménytől örömükben fél napokat játszanának vele... ) Ja! És bezony nem pamut hátlapot kapna. :P

    VálaszTörlés
  9. mindenre használhatjátok, azért adom, mindenre! :o))

    VálaszTörlés
  10. hű, szépséges, én nem játszom, mert nálam is sorakoznak a szekrényben félkész és befejezett holmik is, de nem tudtam megállni, hogy ne csodálkozzak rá...tényleg nagyon szép munka...

    VálaszTörlés
  11. uh valóban csodaszép, szintén a falra tenném ki!

    VálaszTörlés
  12. Szeretnék jelentkezni a falikép-fődarabért.

    Ezt kézzel nagyon szépen lehetne tűzni.

    VálaszTörlés
  13. Nálam is faliképként funkcionálna tovább, ha olyan szerencsés lennék. Pont harmonizálna a narancsos dekor függönyeimmel. :-) ...és akkor már nem csak egy gyönyörűséges táskával büszkélkedhetnék tőled, amit sokan megcsodálnak és dicsérnek. :-)

    VálaszTörlés
  14. Én csak csodálni jöttem!! Meg gratulálni az ötlethez, az önzetlenségedhez!! :o)

    VálaszTörlés
  15. Én faliképet csinálnék és kézi tűzéssel dobnám fel. Aztán mehet mindig oda, ahová hivják!

    VálaszTörlés
  16. Én olyan rég óta szeretnék az ágyam végéhez egy faliképet, de biztos hogy a mostani munkamennyiség mellett nem mostanában fogok nekiállni. Úgy szeretném ezt befejezni..... :o)

    VálaszTörlés