2011. március 25., péntek

Amikor
kézhez kaptam ezt a neten rendelt, ott téglaszínűnek nevezett, de szerintem mustársárga, míg ZM szerint inkább égetett umbra-arany okker keveréke színű textilbőrt avagy műbőrt, akkor azt gondoltam, hogy megint gyarapítanom a  fel nem használt textilek számát, hát hurrá. Mára mind felszabtam, még egy táska jön ki belőle, a legtöbb nagyon vidám, nagyon színes, de ez a kék, mely kissé türkizes, ez a legtetszetősebb. Mármint nekem.

9 megjegyzés:

 1. Nézem a zippen a kis szalagot, és látom magam előtt, ahogyan szépen komótosan odaigazítod a kis pöpec csomócskáját, és amikor kész, még kap egy plusz simit az egész szalagocska. Így képzelem a folyamatot.
  Hogy ez a híres textilbőőőőr (brrrr...hidegrázás) milyen színű, azt csak sejtem, mert minden képen kicsit más, és az általad meghatározott színek sem jönnek át nekem, de amit itt látok, abban találok harmóniát. Bár a csokoládé, az az igazi étcsokiszín, az talán jobban passzolna.

  VálaszTörlés
 2. Szia.
  Régóta olvasom a blogodat,és meg kell mondjam,nagyon tetszik az egész,amit csinálsz,azért kapsz tőlem egy jó szót az "egy jó szó" játékban :)

  http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

  További szép napot :)
  Csilla

  VálaszTörlés
 3. Szia!
  Tudnod kell, hogy nem csupán a szuper táskák miatt - de fantasztikus irodalmi stílusod miatt is - nap, mint nap itt bóklászok a blogodon:-))
  Most én is küldök neked "EGY JÓ SZÓT", talán neked is jól jöhet - mint bármikor máskor, igaz? Tudom azt is, hogy te nem szereted a motyót továbbküldözgetni, nem baj! Ezt akkor is megérdemled! :-))))

  Szépecskék - katt ide! :-)

  VálaszTörlés
 4. hát, hogy megríkattok ti itt engem ezekkel a szavakkal, no

  VálaszTörlés
 5. Ahhh, ez milyen! PONT olyan, mint egy álom. Gyönyörű!
  Hát Zazi..............


  (virt. ölellek: Kikus)

  VálaszTörlés