Én is nagyon szeretem! Még mindig van a tavalyiból a fagyasztóban. Ma mentünk volna medvehagyma-túrára, de a Gyerek kidőlt, és mindjárt leszakad az ég. :(
Igen, megmosom, lecsöpögtetem és simán lefagyasztom. Vajaskenyérre már nem gusztusos, :) egy kicsit "lötyi" az állaga, így vagy medvehagymás palacsintát, vagy tejszínes szószt készítek belőle, amit kifőtt tésztára teszek. Pogácsába még nem próbáltam a fagyasztottat. Van pár medvehagymás receptem, mindjárt felteszem a blogomba.
Húúú, megint eltelt volna egy év? Imádjuk, csak itt a környéken nincs. De majd megkeressük a környéket akkor hamarosan, ahol van. Medvehagymás kőrözött, nyami!
megnézem a könyvet, jók a tippek! én azt hiszem, frissen szeretem, de valahogy kellene belőle menteni....
Viki: egy, hogy még nincs gyöngyvirág (nem tudom, máshol van-e, itt nincs), kettő, hogy megdörzsölöd a levelét és fokhagyma illata van, azért vagyok ilyen okos, mert utánajártam, éppen a veszélyessége miatt. Szóval, még én sem kevertem össze,e z mérvadó lehet. :o)))
Már én is szagolgattam, ahogy utazóba mentem próbálni. Szeretem!
VálaszTörlésHúúú, mennyire szeretem! Na, holnap mi is szedünk-eszünk...
VálaszTörlésÉn is nagyon szeretem! Még mindig van a tavalyiból a fagyasztóban. Ma mentünk volna medvehagyma-túrára, de a Gyerek kidőlt, és mindjárt leszakad az ég. :(
VálaszTörlésés csak simán lefagyasztod, Viki? és amikor használni szeretnéd? milyen az állaga? mire használod fagyasztottan?
VálaszTörlésszedjetek, egyetek, idő van! :o)
Igen, megmosom, lecsöpögtetem és simán lefagyasztom.
VálaszTörlésVajaskenyérre már nem gusztusos, :) egy kicsit "lötyi" az állaga, így vagy medvehagymás palacsintát, vagy tejszínes szószt készítek belőle, amit kifőtt tésztára teszek. Pogácsába még nem próbáltam a fagyasztottat.
Van pár medvehagymás receptem, mindjárt felteszem a blogomba.
Húúú, megint eltelt volna egy év? Imádjuk, csak itt a környéken nincs. De majd megkeressük a környéket akkor hamarosan, ahol van. Medvehagymás kőrözött, nyami!
VálaszTörlésVan a Nagy-Bandónak egy medvehagymás könyve. (Asszem neki), abban vannak receptek is.
VálaszTörlésNem lehet összekeverni a gyöngyvirág levelével?
VálaszTörlésNehogy azt együnk vacsira...
megnézem a könyvet, jók a tippek!
VálaszTörlésén azt hiszem, frissen szeretem, de valahogy kellene belőle menteni....
Viki: egy, hogy még nincs gyöngyvirág (nem tudom, máshol van-e, itt nincs), kettő, hogy megdörzsölöd a levelét és fokhagyma illata van, azért vagyok ilyen okos, mert utánajártam, éppen a veszélyessége miatt. Szóval, még én sem kevertem össze,e z mérvadó lehet. :o)))
Mázlista!!!!:) Nekem meg a metróban kellett tegnap vennem.:(
VálaszTörlésMifelénk a Bükkalján nincsen ilyesmi.
VálaszTörlésPedig kíváncsi lennék.
Ehető ezek szerint nyersen is? Csak úgy?
sok-sok pestot csinátam belőle. kenyérre, tésztára nagyon finom és jól fagyasztható.
VálaszTörlés