2010. október 27., szerda

Pályázat

      Azokat az állásokat, amelyeknél alapfeltétel a jó megjelenés, meg sem nézem, továbbmegyek, mert tudom, hogy a fotóm alapján már kiesek a rostán, de ha mégis bent maradnék, akkor az első személyes találkozón, így van ez, nincsenek illúzióim. Most azonban megtaláltam azt az állást, ahol nem számít a megjelenés, a külcsín, kizárólag a belső értékek, a kristálytiszta logika, de ZM azt mondja, talán mégsem kellene próbálkozni, mert megtanulnám ugyan a szabályokat, átlátnám a dolgokat, felmérném a lehetőségeket, s annak megfelelően képes lennék a döntéshozatalra, csak a pókerarc, az hiányzik.


16 megjegyzés:

  1. Elképzellek a cowboy-kalapos, a napszemüveges, az aranyórás és az izomagyú között...:))
    Igen, ZM-nek azt hiszem igaza van:)

    Pedig még gazdag is lehetnél és dolgoznod sem kéne....
    Azért fontold meg!:)))

    VálaszTörlés
  2. Ez valóban igaz? Nem félsz, hogy ezt a játékot nem egy-két ember ismeri? Itt aztán valóban lehet nyerni, de inkább veszíteni lehet. :( Én hiába pókerezek jól (konyhaszinten), azért soha nem venném a bátorságot, hogy nagyban, vagy kicsiben kockáztassak. :) Te tudod, de talán meg kellene fontolni.

    VálaszTörlés
  3. :)
    Nem pályázok rá én sem :)

    VálaszTörlés
  4. Mária: ez vicc volt, nem is tudok pókerezni sem, ilyen az én humorom! :o)

    VálaszTörlés
  5. JÁÁÁÁJ, de jót kuncogtam :))))

    De jól kezdődik ilyen nevetős-döcögősen a napom :)

    Köszi Zazálea! :)

    VálaszTörlés
  6. :))))))))
    Pedig ez neked való lenne:)))
    Amikor még az oviban dolgoztam, egyik nap délután a magyar kártyával játszottunk a gyerekekkel, nagyon szeretik, az egész délután ennek varázsában telt. Hazaérve meséltem milyen jó délutánom volt. Párom mondta, csak el ne meséljem a főnöknek, hogy egész munkaidő alatt pókereztél:D:D

    VálaszTörlés
  7. Ezt nem hiszem el! Valóban hirdetnek ilyen állást?! Örület! :)
    Bár a férjemnek van olyan munkatársa, aki egész nap mobilon játszik. Ez a munkája, teszteli őket. Szerintem pocsék meló :)
    Egyébként meg, aki úgy hirdet, hogy jó megjelenést kér, azt egyrészt fel kellene jelenteni diszkrimináció miatt, másrészt mi az, hogy jó megjelenés? Még jó, hogy nem adják meg rögtön az elvárt mell- és derékbőséget is.

    VálaszTörlés
  8. Rita a humorista állást még nem nézted meg :) Ott tuti sikered lenne
    (lefotóztam,feltöltöttem a belsejét)

    VálaszTörlés
  9. Pókerarc?? Ugyanmááá! Varrsz magadnak egyet! :o))

    VálaszTörlés
  10. Mivel alapfokú pókertudás kell hozzá, szerintem direkt olyat keresnek, aki ELLEN lehet fogadni és ÚGY nyerne a cég. :)

    VálaszTörlés
  11. Ez most így kávézás közben... majdnem beterítettem a képernyőt, akkorát kellett nevetnem :DDD

    VálaszTörlés
  12. Lányok, tényleg van ilyen állás! :o))
    De én már lemondtam róla, nincs pókerarc.

    VálaszTörlés
  13. :o))))
    de azért elég durva.
    A diszkriminációs kommenttel teljes mértékben egyetértek!

    VálaszTörlés
  14. Persze, saját bőrömön érzem, de (sajnos) így van. Életkor, külső megjelenés.:o) Előbbin nem változtathatok, de utóbbin még igen. :o)

    VálaszTörlés
  15. Sajnos az ilyen diszkrimináció mindennapos és még van pár ilyen. Ott van pl, az hogy megkérdik van-e gyereker, ha van milyen korú, na nincs mikkorra tervezed a gyermek vállalást. Ez egyenesen törvény ellenes, de mindig megkérdik, syinte nincs is olyan interjú ahol egy nő megjelenik és ezt a kérdést nem teszik föl neki. Ha van és kicsi akkor azért nem vesznek fel mert biztos állandóan táppénzen leszel a gyerekkel, ha meg nincs biztos hamarosan el mész gyesre.
    Vannak ilyen állások. Egyszer én is melóztam egy cégnél ahol sok más teendő mellett az is volt a dolgom, hogy a beimportált számitógépes játékokat teszteljem, magyarul egyész nap játszottam.

    VálaszTörlés