2010. október 30., szombat

Recept

Ha túljutok a felháborodáson (ez a macsek megint felébresztett), az önsajnálaton (még hétvégén sem alhatok sokáig), a sokkon (basszus, tök sötét van), a felismerésen (még korábban keltem, mint hétközben), a fenyítésen (iszonyúan elkényeztetted, soha többet nem kapsz cicát), a fenyegetésen (a kialvatlanságtól nyűgös leszek egész nap), és tetemes mennyiségű kávén, akkor kiderül, hogy nagyon hatékony tudok lenni.


5 megjegyzés:

 1. nA A HATÉKONYSÁG NÁLAM NEM JÖTT BE, DE A TÖBBI DETTÓ. cSAK ÉPP NEM MACSEK, HANEM KUTTY. Bocsíí, ez már kiabálósan marad. Hüle kölkök... mindig benyomják a caps lockot....

  VálaszTörlés
 2. majd napközben, Micikém, meglásd, jön a hatékonyság! :o)(cic, kuty, egyre megy)

  VálaszTörlés
 3. Ez ismerős! ittmaradt rám a gyerekem macsekja,ami végülis nem baj,én szeretemm,a férfi nem,csak ha véletlenül bent marad a lakásban és nem zárom rá az egyik szoba ajtót,akkor hajnalok hajnalán jön és kéri a kiengedést,kitartó,halk nyávogással.
  Nálam a migrén csökkenti a hatékonyságot-már megint-de én is reménykedem.
  Kávé már belém van öntve.:)

  VálaszTörlés
 4. Nálam meg a három gyerek!Megmondtam, hogy kimenni a nappaliba!Neeeem!!Ők a hálószobába hülyézik egymást.Ok!Ha így hát így.Majd jönnek még az én utcámba ma!:-))Megyek, főzök egy kávét!

  VálaszTörlés
 5. Vértezzétek magatokat fel, kávét igyatok, tartsatok ki, szebb napok jőnek! :o)

  VálaszTörlés