2010. október 25., hétfő

Füzetek

Van az a füzetem, amelyikbe a terveket rajzolom, van az, amelyik a business-füzetem szerepét tölti be (megrendelés, postázás, bevétel, kiadás...), egy másikba írom (régóta) a verseket, megint másik a diétás füzetem (itt fontos dolgok vannak, tornáztam-e, mit ettem, hánykor, miért... miért, miért, csak), van háztartási füzetem, és van az egy füzet mind felett, amely nélkül ajtón ki sem lépek.
És nagyon gondolkodom, ne legyen-e egy füzetem, amelybe a füzeteimről írok.


6 megjegyzés:

  1. De,legyen!:)
    Nekem mindenes füzeteim vannak.Igen,több is,mert amikor kellene sosincs meg,ezért egy másikat kezdek.Rendetlen lennék?:)

    VálaszTörlés
  2. Jajj, nálam is vannak egy páran. :) És most már van egy szekció is, amibe nem merek még írni, mert olyan szépek. Egyre gyűlnek...

    VálaszTörlés
  3. Az, az.. van a Zelnice-féle füzet, amit csak nézek. :o)

    Aha, rendetlen! Hála istennek! :o)

    VálaszTörlés
  4. Nekem egy gyűrűs bőr noteszom van, több részre osztva elválasztó lapokkal. Az eleje többféle naptár, aztán van benne "kockás" lap, vonalas, kétsoros, telefonos-címes... Ha valamelyik rész megtelik, teszek bele új lapokat, a régieket meg lefűzöm egy dossziéba.
    Van vagy egy kiló, benne az életem. :-)

    VálaszTörlés
  5. Én csak vásárolom a füzeteket, de nem használom... (pedig vettem én is a terveknek, egyebeknek)
    mindig irigykedtem azokra akik komolyan vezetik a határidőnaplójukat. Én cetlizek, amit aztán egy idő után nem találok, a többit, fontosat pedig excelben vezetem.
    Tényleg nem én vagyok a rend mintapéldánya, de legalább átlátom a saját káoszomat :D

    VálaszTörlés
  6. Nekem sincs szívem kidobni, de mit csinálunk vele később? Gondold, hogy öregkorunkban nézegetjük? Nem tudom, nem hiszem. Kidobni mégsem. :o(

    Papírosom is van, meg jegyzettömböm is, akinek nem a fejében, annak a füzetében, papírjában. Megrögzött listagyártó vagyok. :o)

    VálaszTörlés