2012. május 24., csütörtök

Befőzés VI.

Most átfedés következik, mert voltunk az eperföldön, szedtük magunk rendesen (össze), 18 kiló lett a végeredmény, de úgy, hogy szégyenszemre egy ládát vissza kellett adnunk, mert nem volt annyi készpénzünk, hogy kifizessük, mindezt másfél óra alatt abszolváltuk.
Ez a post azonban még nem az eperről szól (majd holnap, meg utána, mert kitaláltam, hogy négy félét készítek), hanem a bodzáról, a bodzaszörpről, konkrétan az első adagról, éppen ázik egy következő adag, és még megyünk szedni továbbiakat is a hétvégén. Ráadásul csak a szép piros kupakosokat fényképeztem le, a piroskás üvegesek kiszorultak.

A bodzaszörp hasonlóképpen készül, mint a citromfűszörp, azok a szörpök, amelyeknek nincs teste, azok egy kaptafára járnak, mi odavagyunk értük.





2 megjegyzés: