2012. január 3., kedd

Statisztika

Valamikor órákkal ezelőtt azt mondtam a FB-on, hogy akkor én most szabok, mert felvettem a munka fonalát, de nem is igaz, nem vettem fel vagy felvettem, de elejtettem, a jobban tetszőt aláhúzással kérem jelölni.
Azóta (és ha jól látom, ezt 6 órával ezelőtt írtam), főztem egy finom ebédet, gondoltam a mosásra, a porszívót is megfogtam már, de megacéloztam magam és sorsára hagytam, ezenkívül lefényképeztem a házi szaláminkat, szembesültem vele, hogy ma is lesz a sorozatomból egy rész, néztem ki a fejemből (ezt elég hosszan), valamint megnéztem a  blog statisztikáit, mert láttam máshol, hogy ezt most illik vagy divat.
Két érdekes dolgot hozok a számgyárból, az egyik, hogy a legtöbben a zazálea kulcsszó alapján jönnek hozzám és akkor ez jó, ezt szeretem, a másik viszont az, hogy az egyik  legnépszerűbb bejegyzés ez, amit én nem akarok elhinni, bár utóbbiban szerepet játszhat az is, hogy két év alatt ugyanott vagyok horgolástudás tekintetében,  mégiscsak elrémisztő, hogy akár újraposztolhatnám az egészet.

Viszont eszembe jutott, hogy azt is csináltam, hogy dacosan megfogadtam, nem költözöm állandóra a FB-ra, van, ami továbbra is csak itt lesz, ez van, jó ez itt nekem és kész.

5 megjegyzés:

  1. Ha a statisztika nézegetése divat, akkor most én is megtettem....okosabb nem lettem:)

    VálaszTörlés
  2. :o) én sem, de legalább tudom, hogy sokan vagytok. nekem ez bőven elég!

    VálaszTörlés
  3. És ennek én örülök! (utolsó bek.)

    VálaszTörlés
  4. A kedvenc sorozatod az én kedvencem is. De sajna már az összes részt láttam. Imádom.

    VálaszTörlés