2011. július 26., kedd

Nem emlékszem

a tavalyi szülinapomra*, hogy hogy is volt az, de én nem emlékszem arra sem, hogy tavaly esett-e a hó, ami azért abszurdum, ha belegondolok, tehát nem tudom megítélni, idén jobban töltöttem vagy sem az adott napot, vidám(abb)ra vagy kesergős(ebb)re sikerült vennem a figurát, nem tudom, így viszont arra sem emlékszem, hogy tavaly is elkapott-e másnap az egyébként megmagyarázhatatlan szomorúság.

*még jó, hogy van blogom, utánanézhetek

8 megjegyzés:

 1. Engem ünnepek után szokott elkapni a szomorúság, és hát a szülinap is ünnep.

  VálaszTörlés
 2. És a torta? Arra se emlékszel? :)

  VálaszTörlés
 3. igen,én is,Adél...
  Katám, arra igen és milyen jó,hogy mondtad!

  VálaszTörlés
 4. Na tessék, pár napig nincs az ember, erre titokban gyorsan szülinapos leszel :) Sok mindenjót, a 43 szép szám és jó éved lesz! Lehetne hosszasan filozofálni, hogy szomorú-e vagy nem vagy ki mennyinek érzi magát és nem a torta a lényeg, de nem éri meg :))) El kell fogadni a változást, sőt! A változás kell és jó. Pár napja jöttem rá erre a nagy bölcsességre és ez így jó. Neked? :)

  VálaszTörlés
 5. én így, titokban, tudod :o)
  nem, nem jó a változás, nem a konkrét kor miatt, hanem ha belegondol az ember, hogy haladunk valahová.

  VálaszTörlés
 6. Haladni mindig jobb, mint egy helyben toporogni. Na, ezt azt hiszem, legjobban egy pohár bor mellett lehetne megbeszélni,d e erre nem sok esélyt látok.

  VálaszTörlés
 7. Kedves Zazálea!

  Így kicsit megkésve, de egy virtuális ölelést és egy csodás költő néhány soros költeményét hozom, mely nekem segít túlélni, jól megélni a szülinapokat, mindennapokat. Talán Neked is jól fog jönni...

  "Még ki lehet nyitni és be lehet zárni,
  Még fel lehet kötni és le lehet vágni,
  Még meg lehet szülni és el lehet ásni" (Pilinszky)

  VálaszTörlés
 8. Sok boldogságot kívánok Neked!

  VálaszTörlés