2011. május 14., szombat

Volt az az eset,

hogy nem érkezett meg a csomagom, akkor én felajánlottam egy másikat kárpótlásul, kiválasztottuk, hogy melyiket, mert úgyis azt a másikat vette volna meg a vásárló legközelebb, el is küldtem, az valahogy megérkezett, közben az eredeti visszatért hozzám, mert az ajánlott küldemény már régen nem úgy működik, hogy a címzett aláírja, átveszi, semmi!, értesítés sincs róla, de ez egy másik történet. Szóval, visszaérkezett az első táska, azt megint elküldtem, akkor a vásárló kifizette a másodikként küldöttet, mert az is kell neki, azt is megtartja, de mint a zsilip, mikor kinyitják, rögtön  kért egy harmadikat is, de ha már úgyis küldök, akkor készítenék-e a kolléganőnek is egyet, aki közben felvette velem a kapcsolatot, mert neki az és olyan kellene és jó lenne, de dobjak bele még egy neszesszert is. Most éppen itt tartunk, a most készült a történet első vásárlójának harmadik táskája, a korábban bemutatott pink (ami eltűnt a blogról, ha jól látom) pedig a második vásárló első táskája.
Vagy valahogy így.
Ez pedig egy másik táska már, ennek meg az a története, hogy ez is megrendelés, méghozzá az a Beáta kérte tőlem, aki felkért egy szeptemberi kiállításon való részvételre (jaj, hát nem látogatóként, hanem kiállítóként), én azonban végül nemet mondtam, de ez már megint egy másik történet, a lényeg, hogy nagy táskavásárló lett belőle, többedik táskáját kéri és kapja.

És akkor most hány teljesítésnél is tartok, ha valaki tudja esetleg.

4 megjegyzés:

  1. A táskáidat legalább annyira kedvelem, mint a hozzá tartozó történeteket. Vagy fordítva ? Örülök, hogy meglett a táskád, főleg így, hogy ennyi plusz megrendelést hozott. Tessék legközelebb kiállítani, remek érzés, pláne felkérésre ! Én csak tudom :))

    VálaszTörlés
  2. az egy hosszabb sztori, majd elmesélem, ha akarod, GInám!
    Én ennél a történetnél kicsit belezavarodtam, hogy ki és mennyit, de látod, kiverekedtem magam a felszínre. :O)

    VálaszTörlés
  3. És hány éves a hajóskapitány? :)

    VálaszTörlés
  4. na, ez a jó kérdés, látom, elkaptad a lényeget! :o))

    VálaszTörlés