2011. május 9., hétfő

A kullancs ezen a szép nagy

testen, ahol hely van bőven, ugyebár, oly kínos helyen vett lészen magának szállást, hogy most aggodalommal teljes vihogással lessük, nem jelentkeznek-e a kór foltjai, mert hogy én ezt orvosnak nem mutatom meg, az tuti.

17 megjegyzés:

 1. ne kelljen magyaráznom, lányok, nagyon kínos, szemem lesütve :o)

  csak azt nem értem, hogy miért, hát helye lett volna bőven...

  VálaszTörlés
 2. Izééé... A kullancsok szeretnek rejtett helyekre - bújni.

  VálaszTörlés
 3. Jesszusom!!!Reménykedjünk...de miben is?:)Magától nem fog kimászni:S

  VálaszTörlés
 4. Jáj! Másrészt meg, tekintheted úgy, az orvos nem ember, hanem orvos és kész. Szerintem látott már mindent.
  Valami ilyesmit mantráztam magamnak vagy öt éve, vastagbél-tükrözésre várva. Most komolyan, mi rosszabb, a megszégyenülés(ami ez esetben erősen szubjektív, mert hát az az ember, akarom mondani orvos nem azért van-lesz ott, hogy kiröhögjön, hanem hogy segítsen rajtad), vagy a Lyme kór? Hidd el nekem, az utóbbi milliószor. Egészen más súlycsoport. Ismerek valakit, aki együtt él vele, mert későn ment orvoshoz. Hát nem kívánnám senkinek.

  VálaszTörlés
 5. Képzeld, gyerekkoromban nekem is pont oda :DD

  Dúrva. Jobbulást. Jajj.. de csak kiszeded, nem?

  VálaszTörlés
 6. hát kiszedni, azt azonnal kiszedtük, mármint nem én, hanem más,csak a foltok ne jöjjenek, mert izgalom, az már van.
  egyébként meg igazatok van, az orvos legyen orvos, a beteg meg ne legyen szemérmes, ez van nekije és kész. csak hát...

  VálaszTörlés
 7. Pesten van vmi centrum, amelyik vérvételből dolgozik, nem kell nekik mutogatni. Akarod a címét?

  VálaszTörlés
 8. Ha jól sejtem, akkor neked is ott volt, ahol nekem. A kullancsok a legmelegebb helyekre vágynak. Ráadásul én nem vettem észre azonnal..vagyis éreztem, de nem tudtam beazonosítani. Aztán késő este egyszerűen elengedett magától. Mivel előtte szültem 3 héttel ..nagyon nagyrizikója volt. Felhívtam a FŐ kullancs szakértőt, aki azt mondta, hogy fogyeljem magam, de más teendő nincs, mert a szerológiai vizsgálat kb. 6 hét és addig ugye kiderül, hog van-e valami. Szóval felesleges dokihoz rohanni, várj egy pár napot, hogy történik-e valami.

  VálaszTörlés
 9. Nyugi, nem lesz semmi baj... egyik ismerősöm gyerkőcének a füle mögött volt, napokig nem vették észre, aztán antibiotikummal kikezelték.

  VálaszTörlés
 10. Ó, jaj! Nálunk a gyerekeket szeretik nagyon :( Első esetben én is rohantam velük orvoshoz, de ilyenkor még ő sem tud mit tenni, úgyhogy csak figyeld magad.

  VálaszTörlés
 11. Ehhez nem lehet hozzászólni, de szerintem orvos kéne kiszedje olyan helyekről. Az ember magának nehezen, s ha beszakad a feje, akkor ott begyulladni - hát nna. (nekem még olyan helyen nem volt, de ismerek pasit, akinek meg még olyanabb helyen volt)

  VálaszTörlés
 12. Reméljük a rossz tapasztalaton kívül más gondot nem okoz.
  Amúgy ,ha gond van akkor az orvos azért van,hogy segítsen.Biztos lehetsz benne,hogy olyanabb dolgokkal is találkozott már.
  Mindenképpen keresd fel,mert itt nincs helye a szégyellősségnek.

  VálaszTörlés