2011. április 14., csütörtök

Úgy alakult, hogy

egy gyerek sem volt itthon tegnap este, de mi erre tudatosan készültünk, mármint az empty-ness érzés kiküszöbölésére, vettünk hát három finom sajtot, két szép nagy körtét, egy kis doboz epret, egy üveg pezsgőt, elfalatozgattunk, eliszogattunk, közben Abbát hallgattunk, megrendeltünk három régebbi Watercolor Artist -ot, ki lehet bírni így, csak egy kicsit sokba kerül.
Nem, nem készült fotó.

8 megjegyzés:

 1. Fotó híján be kell érnem azzal, hogy a leírásod alapján elképzelem az estéteket, és kezdem megszervezni a miénket:o) Nagyon jó lehetett!!!

  VálaszTörlés
 2. a ritkaságértéke miatt tudod :o)
  de ehhez tudni kell, hogy nekem nehéz ez a rohadt elengedés....
  de megszokom, biztosan megszokom, majd ládaszámra rendeli ZM a pezsgőt :o)))

  és jó volt, bizony :o)))

  VálaszTörlés
 3. Kell hozzá egy kis idő, de egész jól bele lehet jönni, mi tegnap filmklubban voltunk.

  VálaszTörlés
 4. Én most kezdek ráébredni, hogy nálunk soha nem volt "te meg én", mindig csak "mi" volt, a gyerekekkel együtt.De én valahogy úgy érzem, hogy már nem tudnám elengedni magam egy ilyen kettesben töltött gyertyafényes estén.
  Pl. soha nem jártunk kéz a kézben.Én mindig gyerekkezet fogtam. Valamelyik hétvégén megfogta a férjem a kezem és én ösztönösen elrántottam .Azóta is szégyenlem magam.

  VálaszTörlés
 5. ez kellett, Kastani, a tapasztalatból beszélés, az segít nekem, köszönöm!

  Kriszta: dugd bele a kezed az ő kezébe, jó érzés lesz, meglátod, neki is, neked is. mi mindig kézenfogva jártunk, most is. :o)Az pedig nem igaz, hogy nem lehet elengedni magad, dehogynem, próbáld ki, ne görcsölj rajta!

  Hangerő, na, az volt, senki nem szólt ránk! :o)))

  VálaszTörlés
 6. ez nagyon szép:))
  Egy ilyen este hosszú időre feltölt jó érzésekkel. Persze nem azt jelenti, hogy ritkán ismétlődjön:))))

  Azt hiszem van itthon egy üveg pezsgőm behűtöm......

  VálaszTörlés
 7. Én nagyon szeretem az ilyen estéket és nálunk elég gyakoriak. Nálam pedig létszükséglet, hogy legyen. Ő is, az esték is :o)

  VálaszTörlés