2011. április 13., szerda

A reggeli

fokhagymás pirítóst, melynél finomabb reggelit én elképzelni sem tudok, úgy tálalja nekem a főpincér, hogy bedörzsöli a kenyér mindkét oldalát, majd a megmaradt gerezdet a pirítós közepébe szúrja, ezzel nemcsak, hogy tortaként tálalja a hétköznapi reggelit, hanem garantálja a szívem egészsége mellett a stabil fokhagymaszagot is, mindenre gondol, no.

4 megjegyzés:

  1. Jó..jó... de még egy pár csepp oliva olaj alá! :)

    extra szűt persze.

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szeretem a fokhagymás pirítóst.


    Az epém nem. Ő nyer.



    Nagyon finom reggeli pedig!!

    /kacsazsírral?/

    VálaszTörlés
  3. De ugye a pirítós rendes kenyérből készült?

    VálaszTörlés
  4. vajjal szeretem....
    és Micikém, készül ilyenből is, meg olyanból is, ami éppen itthon van, de tény, hogy más a fehérből :o)

    VálaszTörlés