2011. április 9., szombat

Eszternek ajánlva

Eszter mondta, s én nagyon hallgatok Eszterre, szóval, Eszter mondta, hogy kell kisebb táska (is), amiben én kételkedtem egy kicsit, mert az érthetetlen a mi családunkban, hogy kisebb táska, hát mi fér abba, de Eszter elmondta azt is,ásványvíz, iratok, telefon, könyv, kész; meg azt is mondta Eszter, hogy színes, hogy nem kell mindig barna a tompításhoz, legyen színes a világ, de legalább a táska, hát tessék, Eszter, ez itt egy kicsi és színes táska. Most majd meghallgatjuk a többiek véleményét is, tessék, csak tessék, őszintén, csak őszintén!


Hogy pedig van az összhang, meg a vadulás nálam, ez a két véglet, s közötte az utat nem találom, az az esetemben nem meglepő, kérem.

16 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszenek ezek a színek így együtt! Szuper! :)

    VálaszTörlés
  2. Eszternek igaza van, tényleg kell kisebb táska is. De mekkora is ez a kisebb? :) Aki autózik, mint én nekem pl könyv nem kell az utazáshoz, elég egy pénztárca, forgalmi, jogsi már lapos, menjen bele még a kulcs na meg a telefon és ennyi. Tudom ez most sokaknak furcsa, hogy csak ennyi, és a gyerek cucca meg miegymást hova teszek, de ha nagyobb lenne azt a helyet is kitölteném, de nem biztos hogy feltétlen szükségessel.
    Szóval legyen kisebb és legyen nyugodtan színes.

    VálaszTörlés
  3. Nálam a kicsi táska a nyerő,és ez a színösszeállítás is nagyon jó :)

    VálaszTörlés
  4. Fantasztikusan jól mutat ez a két szín együtt !!Nagyon szép .:)

    VálaszTörlés
  5. hat, en sem ertem;-P zold es nagy;-)
    objektiven persze jo, csak en sem tudok vele mit kezdeni...

    VálaszTörlés
  6. szerelem ez az ibolyalila táska, és direkt jó hozzá a barna, tényleg lágyítja... és még a cipzár is passzol. ***

    VálaszTörlés
  7. ez nem barna, hanem narancssárga!!!!!!!! hát jaj, nem látszik? :o((((
    narancssárga-lila, most akkor leírom, hátha így már nem is tetszik nektek.

    egyébként értem én, még kisebb táska is kell, rendben :o)))

    VálaszTörlés
  8. Az én monitoromon is barna-lila...Csinos kis táska, az egyszer biztos...Mondjuk én a nagy táskások táborát bővítem...Nálam minden van a táskában, és szeretem ha kényelmes és sok fiók van benne...

    VálaszTörlés
  9. Szeretem a vad színeket! Is. :-D

    VálaszTörlés
  10. Nálam ez szép narancssárga.:) Változatlanul a szívem csücske, amit most alkottál! Gratulálok! Ja, és kistáska forever!:)

    VálaszTörlés
  11. de látszik...narancssárga és lila és nagyon klasszak...mondjuk biztosan a barnák is, de az a baj, hogy azok meg feketének látszottak a képen, így nem nagyon mertem hozzászólni egyikhez sem, mert a feketét én meg nem szeretem színekkel párosítani, az nekem elegáns...jajj...csalóka egy jószág ez a fotómasina, meg mindenki monitora is csalóka meg még mást és mást mutathat...

    legújabban kabátzsebbe pakolok, mintha nem lenne elég táskám, de amúgy táskából mindenevő vagyok, attól függ hová indulok éppen, autóval, gyalog, vonattal, bicóval, szóval szerintem kell mindenféle táska, mert annyifélére van igény, hogy mi azt tán el se tudjuk képzelni :)

    VálaszTörlés
  12. narancs és lila, az az, igen!

    hát egy kicsit vad, de ZM azt mondja, neki gyönyörű, különben pedig már készen van, ki nem bontom, ugyebár, mellesleg tényleg nem rossz a két szín együtt :o)

    nekem nagy táskáim vannak, férjen bele legalább két könyv, pénztárca, iratok, telefon, füzetek, tollak, bev.táskák, a fene sem tudja, még micsodák, de értem a kis táskát is,lesz hát ez is


    csak most tele a fejem a következő ötlettel, itt vannak a cuccok, a következő héten próbálgatok :o)
    és kis táska ötletem is van, idő meg majd lesz!

    VálaszTörlés
  13. Szerintem gyönyörű !!!

    Hogy kisebb, azt ugyan nem látom :)) De gyönyörűnek csodaszép :))

    VálaszTörlés
  14. Imádni való ez a táska. Nagyon szeretem a lilát és az árnyalatit. És tetszik ez a párosítás is.

    Nem is tudom melyik szín emeli ki egymást. A lila a narancssárgát, vagy a narancssárga a lilát.:))

    VálaszTörlés