2011. április 19., kedd

Az ország,

melynek zászlaja csíkos, de még egy növény három levélkéje is díszíti, hogy ez egy másik földrészen van,  ez oké, egészen biztos, hogy boldog emberek élnek arrafelé, ez is rendben van, rasztával, élénk színű italokkal, persze, minden hihető, még az idehaza nem ismert szavak is, csomaládé, meg omala virág, értem én, más világ az, ez van, az azonban elgondolkodtató, hogy több leírásban is fel-felbukkan a kannabisz, azaz dekk, vagyis spangli, magyarul fű, nem tudom, ezt most velem hozták összefüggésbe a résztvevők vagy kizárólag a neszesszerrel, ami pedig mégiscsak én vagyok, elgondolkodtató, bizonyisten.

A nyertes pedig zsuzsi, ki teheti, olvassa el a meséjét, én ezzel a magam által kötött nem nagy, de annál szebb színű Gail kendővel jutalmazom. Mondtam, hogy meglepetés.
Jó, hogy van bennetek játékosság, nekem ez nyereség, nektek (remélem) természetesség. Köszönöm!

2 megjegyzés:

  1. Eddig is sajnáltam, hogy nem volt időm kibontakozni, na de most sajnálom csak igazán, mindig is egy ilyen kendőre vágytam. Persze nem hiszem, hogy lett volna esélyem, egy ilyen mese mellett, de az elszalasztott lehetőségek mindig nyomasztóak.

    VálaszTörlés
  2. én pedig nagyon köszönöm!!! Ez a kendő GYÖNYÖRŰ! Nem is számítottam ekkora ajándékra! Még egyszer köszönöm.

    VálaszTörlés