2011. március 28., hétfő

A cipők,

  
hát azok nagyon fájtak, rájuk sem bírtam nézni egy évvel ezelőtt, olyan képet hoztak elém, amit nem szívesen nézegettem, hogy én fehér szoknyában, piros cipőben, meg csinos kosztümben, fekete magassarkúban, ugyan már, a karrier nem nekem való, nem vagyunk jóban egymással, vagy ő szárnyal, vagy én, de semmiképpen nem együtt, vagy  ha mégis, akkor a morállal van a baj. De ez az én történetem, az én karrierem, az én cipőim.
Elcsomagoltam őket, ne is lássam, semmi kép a múltból, se kristálytiszta, se homályos, szekrény aljába velük, majd az ítélet napján, akkor is más lábán.
Most elővettem őket, farkasszemet néztünk, de hát ezek csak cipők, nem hoznak ezek elő semmit, mit én nem akarok, miről beszélek, közönséges cipők. Csak éppen menetközben kinőttem őket, s azt csak remélni tudom, nem pusztán fizikai értelemben.

9 megjegyzés:

  1. Szerintem te most más tájakon szárnyalsz, mint ahova ezek a cipők vinnének :)

    VálaszTörlés
  2. Folyamatosan fejlődsz! A magad útját járod, ehhez kell az igazi erő és kitartás!

    A cipőket sámfázd, csomagold el, ne menjen tönkre, mert a jövő viszont bármit hozhat.

    Így van jól minden, ahogy van.

    VálaszTörlés
  3. A cipő tényleg jól jelképezi azt, hogy az ember épp merre jár/járt, milyen életet él/élt.

    VálaszTörlés
  4. Nem mellesleg, míg el nem felejtem, küldenék én is egy jó szót, mert te annyi sokat küldesz nekünk!!!
    http://eszterszappan.blogspot.com/2011/03/egy-jo-szo-jatek.html

    VálaszTörlés
  5. Ez jó. Mert kipróbáltad azt a másikat, döntöttél nem kell. Nincs hiány, megpróbálhattad azt a másikat, s így egy picit általuk váltál azzá, aki vagy.

    VálaszTörlés
  6. Hű, pedig ezek baromi jó cipők... és ha most mást viselsz... még azért lehet, hogy lesz idő, hogy a cipőkben "egy másik ember" fog tipegni baromi jó nőként:-)

    VálaszTörlés
  7. Oké, na de ezt most csak elővetted a szekrény mélyéről. Néha jó visszatekinteni az elmúlt dolgokra is.És valóban ki tudja mit hoz a jövő....

    VálaszTörlés
  8. Az van, hogy kinőttem őket, szorítanak, nem tudok menni bennük, tehát nem nekem valók. Ebből lehet messzemenő következtetéseket levonni. :o))

    Egyébként igazatok van, kipróbáltam, nem nekem való a multik világa. :o)

    A legjobb az, hogy már csak kicsit sajog.

    VálaszTörlés
  9. A divat körbe jár.Fiatal asszony ként elraktam a bőr cipőimet a szekrény aljába és ma a lányaim viselik őket boldogan,mert igazi bőr cipők, ráadásul megint divatosak és már ki sem kell taposni őket,hisz anno meg tettem én helyettük:))))
    Persze mélyen hallgatnak arról,hogyan sikerült szert tenni rájuk.
    Én pedig örülök,hogy kinőttem őket,mert így a lányaim lábán feszülhetnek csinosan az elegáns régi ,de ma is divatos cipőim:)))Jó látni,hogy őket is boldoggá teszik ezek a felnőtt korú darabok....

    VálaszTörlés