2011. március 22., kedd

Amiko tegnap

késő este a saját DJ-m retro estet rendezett nekem és meglehetős hangerővel hallgattuk Révész Sándort és a Középső ránk szólt, hogy azonnal halkítsátok le, légyszi, akkor a DJ megszeppenve csukta az ajtót, csendesítette a zenét, mert hosszú évek kitartó munkájával, a reményt fel nem adva a mi gyerekeink jólnevelt, szófogadó szülőkké neveltek bennünket.

9 megjegyzés:

  1. Én sem hallgathatok hangosan zenét....sem itthon, sem kocsiban. Max. ha egyedül vagyok a kicsivel. Ő még nem szól rám, és nem tartja cikinek.:-)))

    VálaszTörlés
  2. Jó is, hogy írod, ma előveszem a Révész Sándor cédémet és leviszem este a műhelybe. Ott bármilyen hangerőn szólhat, fent semmilyenen. :)

    VálaszTörlés
  3. jaj, hát rendes családnak könnyű, úgy nem is ér, tudnátok, nekem milyen öntudatos gyerekeim vannak (nekünk), kellett ez nekünk, ugye, ugye ... :o)

    Judit: a Sanyika, hát ő nekem titkos szerelmem, de már csak öregkorában, a fiatalt nem kedveltem, jóképűvé öregedett :o)

    VálaszTörlés
  4. Takarítás közben én is imádom a hangos zenét. Ilyenkor a gyerekeim menekülnek a szobájukba és csukják az ajtót :o))

    VálaszTörlés
  5. He-he.:))))Hétvégén hazajött a fiam ,az egyik,én Andrea Bocellit hallgattam.Az volt az első neki,hogy kikapcsolta a zenét.Úgy meglepődtem,hogy még rá se szóltam....Nagyon illedelmes anyuka vagyok én is.:))))

    VálaszTörlés
  6. Lehet, hogy nem is a zenét, amit hallgatok, hanem a porszívó hangját nem kedvelik?? :o))

    VálaszTörlés
  7. héééj, az amikó az nem hosszú ó?

    nahát...aszittem csak a mi gyerekeink ilyen kis terroristák...megnyugtat, hogy másoké is :)

    VálaszTörlés
  8. Micsoda mázlisták ezek a gyerekeid, hogy ilyen nevelhető szüleik vannak. Irigykedve olvastam ám a bejegyzést, de a másik szemszögből. Nekem még nevelendő szüleim vannak. (Kész szerencse, hogy én öntudatos jólnevelt vagyok :)

    VálaszTörlés