2010. december 20., hétfő

A következő év

(elejének) nagy projektje, jelenleg: terve, még inkább: álma, hogy legyen egy tárgyfotó sátram, bár egy kicsit zavar, hogy a legnagyobb tárgy, mellyel a szerkezet bemutatásra kerül, egy tojásfőző óra, esetleg egy sörösüveg, így karácsonyra én egy olyan újdonsült ismerőst kérek, aki meglepi maga-magát egy hűtővel, esetleg mosógéppel. Szerény vagyok, a tartalom az övé maradhat, én csak a dobozt szeretném.
Igazából egy házat is szeretnék, melyben a materializált vágyam kényelmesen elfér, ide-odapakolgatás nélkül.

7 megjegyzés:

  1. Kívánom,hogy teljesüljön a vágyad,és az enyém is,nekem is valami hasonló.:)

    VálaszTörlés
  2. Köszi a linket, valami ilyensmi nekem is jól jönne, ti. az erkélyen fotózom, brrr...

    VálaszTörlés
  3. Melyik vágyam, az ismerős nagy dobozzal avagy a nagyobb ház? :o)

    Aledi: kell ez, no!

    VálaszTörlés
  4. Hát ez nagyon vicces, épp tárgyfotó sátrakat nézegettem a neten... Van egy ötletem a nagy sátor kiváltására, megadtad az utolsó löketet, hogy késszé varázsoljam (tavaly tél óta vár a sorára...), pár napon belül képes tutoriallal posztolom (és ígérem, hűtőt se kell hozzá venni!)

    VálaszTörlés
  5. Megmentenél egy érdekbarátságtól. :o)

    VálaszTörlés
  6. ma vettem egy hűtőt és olyan szívesen neked adnám a dobozát! ha lenne, ugyanis nincs. manapság ezek úgy látszik nejlonban és hungarocellben járnak csak. :)

    én egyébként kis tárgyfotó dobozt ikeás "szatyor"-ból csináltam. az alapötletet pont az a dobozos verzió adta, amit te is belinkeltél. nem tökéletes, de minden esetre odáig voltam az ötletemtől :D csak papírlap kell bele és megvilágítani kívülről.

    http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/10180133

    (basszus most látom, hogy ez szemét szortírozó táska...)

    VálaszTörlés
  7. Hát, nem tudom, Orsi, szóval arra dobozra figyelned kellett volna, olyan hűtőt kellett volna venned, amit dobozban adnak, nem hungarocellben, ez barátságszilárdító lépés lett volna, tudod-e! :o)))

    (cuccot megnéztem, szuper!, javított a renomédon... :o))))) )

    VálaszTörlés