2010. december 15., szerda

Hátha valaki tudja,

mert mindig van valaki, aki tud válaszolni, az éppen aktuális kérdésem pedig még nem öltött éles határvonalú testet, de talán a szitanyomás érdekel, hogy az hogyan történik, és hol lehet végeztetni, de az is lehet, hogy nem ez érdekel, hanem az, hogy Luca rajzait hogyan tudnám táskára átvinni, de nem ezzel a felvasalós cuccal, hanem úgy, hogy tartós legyen, mit tudom is én, hogyan.
Erre, valaki?


7 megjegyzés:

  1. van úgynevezett póló nyomás, amikor eleve a textilre nyomják rá a képet amit kérsz
    ilyeneket a legtöbb bevásárló központba találsz, de hogy pesten hol, azt nem tudom. Szerintem keress rá, hogy pólónyomás és ott fognak tudni segíteni neked. akár ki is hímezik, de azért az egy drágább eljárás, mert öltésenként van az ára.

    VálaszTörlés
  2. A Varrógépcentrumban van egy új gép, amivel textilre fénymásolnak, bármilyen textilre, nem csak kétfalas pólóra. És mélyebben megy bele az anyagba a festék, mint amit eddig láttam.

    VálaszTörlés
  3. tudtam én, hogy majd jön(nek) valaki (k), tudtam én! köszönöm!

    VálaszTörlés
  4. AZ is nagyon klassz, de textil tetkósként csakis a gépi hímzésre szavazhatok. Hivatalvól és szerelemből. :-) Az tartósabb, mint a textil, amire rátetováltatod :-) (Igaz, hogy sokkal drágább is. Fotóhímzés.)

    VálaszTörlés
  5. Én is a Varrógépcentrumra gondoltam.

    VálaszTörlés
  6. Most már majd megnézem magamnak ezt a gépet, kell nekem, érzem! :o)

    VálaszTörlés
  7. Csinálok kézi szitanyomáshoz sablonokat,árusítok hozzá festékeket, segédanyagokat, kellékeket, gépeket; sőt! az érdeklődőt gyorstalpalón bevezetem a szitanyomás alapjaiba.

    Ha elküldöd a mintát *.jpg formátumban, azt színeire bontom és elkészítem hozzá a sablon(oka)t.

    Budapesti műhelyemet Csillebércen találod, a Konkoly-Thege út 29-33. sz. alatt (KFKI)

    Elérhetőség: +3630 964 1801

    VálaszTörlés