2010. augusztus 8., vasárnap

Menjetek... haza!


Ha az utolsó hagymát és utolsó cukkinit szeled fel, akkor ugyan még mindig beszerezhetsz utánpótlást, de talán ideje a hazatérésnek.

A nyaralásnak ezer arca van, én azt érzem, hogy a (számomra) kívánatos sorrendiséget teljesen öntudatlanul, de betartottam. Pótoltam az alvás terén újratermelődő restanciámat, sétáltam, kirándultam, úsztam, felfedeztem. A felfedezés akkor jöhet, amikor képes vagyok befogadni, ehhez azonban (most) bizony, hogy kellett a tiszta lapról indulás, kellett az odafordulás, a kíváncsiság és kellett a feldolgozás képességének jelenléte is. Hogy ne csak a egy röpke pillanat legyen az élmény.

Először megteremtettem azt az állapotot, hogy nekiláthassak, aztán kiüresítettem a fiókomat, kisikáltam, tettem bele tiszta papírt, majd vártam, hogy megtölthessem. És akkor, de csakis akkor, kezdődhetett a feltöltekezés. Fiókom tele van. Most majd élnem kell vele, így legyen.

(és mostantól csak olyan hétköznapi dolgok lesznek nálam, mint kötés, varrás, család, kert, miegymás, amit életként élünk meg)

11 megjegyzés:

  1. Nagyon élveztem a beszámoló/ajánlókat és örülök, hogy jól sikerült a pihenésed:)

    VálaszTörlés
  2. Milyen fura, oly kevesen hagytak megjegyzést, de aki külön írt, mind ezt mondta, köszönöm! Most jó itthon, nagyon is... :o)

    VálaszTörlés
  3. Igy legyen... kezdődjön az élet, úgy, ahogy neked jó. És majd megelégedettséggel írj az elkövetkező időszakról is.

    VálaszTörlés
  4. Remélem alaposan feltöltődtél. :) S jó volt olvasni, milyen a te szemszögedből az általam is kedvelt, ismert környék:)

    VálaszTörlés
  5. Én sem írtam, pedig nagyon jó volt olvasni. Lehet, hogy azért, mert tudtam, hogy lesz még folytatás? Köszönöm a beszámolókat. Érdekes volt más szemmel nézni a dolgokat.

    VálaszTörlés
  6. Mindegyik beszámolót én is elolvastam. Nagyon jók. Szivesen olvaslak Téged és másokat is, csak éppen midig nem lehet irni, mert igy egész nap irhatnék. Köszönöm, és irj máskor is!!!

    VálaszTörlés
  7. Nagyon sok élménnyel lettél gazdagabb, kívánom, hogy jó sokáig kitartson ez a feltöltődés az elkövetkezendő időkben.
    Számomra is érdekes volt a Te szemszögedből olvasni azokról a helyekről, amik a közelemben vannak.

    VálaszTörlés
  8. Én is szeretek itt olvasgatni és kívánom, hogy most otthon is nagyon jó legyen nektek!

    VálaszTörlés
  9. Örülök, hogy "megtelt a fiókod" az elmúlt napokban. Sok szép helyen jártál, és milyen sokat kötöttél.

    VálaszTörlés