2009. október 18., vasárnap

Múlt és jelen / Past and present

Őszintén nem tudom megmondani, mikor varrtam ezt a táskát, nem is emlékeztem már rá, de az, hogy Zsófi még képes használni, azt hiszem, felülmúlta minden döbbenetemet. Azért megnézném azt, amikor az ELTE-n ebből a rongyosból, szakadtból veszi elő a cuccait. Mindenki szeme láttára. :o)
Ennyit a múltról. A jelenről meg annyit, hogy a korábban többször, félmondatokkal beharangozott változás már lassan egy hete bekövetkezett, sokáig töprengtem, beszámoljak-e róla, ha igen, akkor milyen mélységig, mennyire részletesen, vagy egyáltalán akarok, nem akarok, a fene sem tudja, mindenesetre érdekes. S bár éppen én írtam egy bejegyzést "Szétválogatott életünk" címmel, s azt is gondolom, hogy ez a blog nem kizárólag kreatív blog, hanem benne van az is, ami bennem/velem/általam történik... azért a mostanság való történések mégsem érdekelnek mindenkit. Feltételezem. Így aztán csak nyitottam egy másikat is, akit érdekel, itt megtalál. Nem mindig vidám, de többségében törekszem az elkövetkező hetekben velem történtek humoros megközelítésére. Ahogy szoktam, hisz ez is én vagyok. :o)

Megjegyzem: minden megrendelésnek eleget tudok tenni, tudok feltenni a Meskára is, a blog is marad... szóval vannak azért változatlan dolgok. :o)

I have no idea how long ago I was sewing this bag what's more I have completely forgotten about it! Thanks for our Oldest who isn't ashamed of wearing it. :o) I can imagine when she appears at the university with this shabby, ragged bag...
It was the past and what about the present? I have full many time written about it and I have tried to predict that there will be a big change in my life - for some weeks. Firstly I didn't want to begin to write a new blog but now that I come to think of it... I made a decision. My other blog can be found here! I am trying to translate but it is difficult enough for me... I am doing my best!

7 megjegyzés:

  1. A kelta technikát én is szeretem. Jó kis táska lett belőle!

    VálaszTörlés
  2. Zazálea!
    Nem csodálkozom, hogy Zsófi nem válik meg
    a táskától, mert ez bizony a mai napig nagyon jól néz ki!

    VálaszTörlés
  3. Édes bogaram, ez olyan szakadt, hogy már csak a Szentlélek tartja össze. De az nagyon, ez igaz.,

    VálaszTörlés
  4. szép a táska, nekem is tetszik,
    bölcsészkaron a rongyos szinte kötelező (fiam szerint)

    VálaszTörlés
  5. Mikor a fiam főiskolára járt, lehetett kapni OMO nevű mosószert egy elég jó dobozban. Mármint mosószerhez jó. Ezzel járta végig. Tudtam, hogy ha egy társaságban OMOnak szólítják, azok a főiskolai barátok. Ehhez képest a Zsófi táskája Yves St Lauren.

    VálaszTörlés
  6. Ja, így már mindjárt más az egész. :o)

    VálaszTörlés