2008. október 23., csütörtök

Reggeli örömök

Mindennek lehet (kellene) örülni. Ma reggel a következő, rendkívül pihentető, kényeztető dologban volt részem. Ültem az ágyban, Zoltán idehozta nekem a laptopot, kaptam tőle 2 bögre finom kávét, egy szelet fokhagymás pirítóst. Közben olvasgattam a blogosok önvallomásait, nézelődtem, nevetgéltem. Persze, napközben már más lesz, mert mosni kell, meg takarítani, meg főzni, vasalni, meg készülni a prezentációra, Amszterdamra, gyereket meghallgatni, férjre odafigyelni, kutyát simogatni... De most, most nagyon jó volt. Az vesse rám az első követ, aki nem élvezné.
Én bevallom, vállalom. Jól indul a napom!

9 megjegyzés:

  1. Hű, én nagyon át tudom élni ezt a reggeli lustálkodást, mert most én is éppen ezt csinálom, beleértve a kávét és kivéve a fokhagymás piritóst :))). Olvasgattam a blogod, tetszenek a bejegyzések, úgyhogy ide még szívesen benézek! :)

    VálaszTörlés
  2. Ilyen borús reggelen csak így szabadna kezdeni a napot...!!
    Neked sikerült!

    VálaszTörlés
  3. Nézz át a blogomba játék vár!!

    VálaszTörlés
  4. Ez igen!!! Élvezzed!Bár azóta már mosol és egyebek....

    VálaszTörlés
  5. Klematisz! Gyere máskor is, én csak az egyik blogodat tudtam megnyitni, a másik miről szól?

    Katbo, Mammka! Na, a reggel után azért begyorsítottam...:))) De azért azt nagyon élveztem, remélem, holnap is lesz benne részem.:))) Nálatok milyenek ezek az ünnepi reggelek?

    VálaszTörlés
  6. Szia, örülök, hogy benéztél hozzám, a másik blog, ami zárolva van az a kislányomról, Ágiról szól, személyes napló, ezért nem lehet megnézni :)

    VálaszTörlés
  7. Ez aztán a reggel... Weöres Sándornak van egy icike-picike verse: "Tág a világ, mint az álom, mégis elfér egy virágon".

    VálaszTörlés