2008. október 26., vasárnap

Fejlődés

Viduljunk együtt, meg okulásul sem rossz, ha meglátjátok, hogyan kezdtem el a szabad gépi tűzést tanulni, amit még most sem tudok profin űzni. De nem adom fel!

1. próbálkozás: hát ez olyan nevetséges, hogy nem is írok semmit...



2. próbálkozás: ez sem jobb, rángatom azt a szegény gépet, azt hittem, gyorsan kell mozgatni az anyagot és gyorsan nyomni a pedált is.


3. próbálkozás: mint Makó Jeruzsálemtől...


4. próbálkozás: akkor is megtanulom...

5. próbálkozás: fény dereng az alagútban, de milyen messze...

Őszíntén meglep a kitartásom, nem vagyok én ilyen, csak ha nagyon szeretnék valamit. Ezek szerint ezt nagyon... de mikor fogom elérni a tökélyt? Mindegy, remélem, ti is nevettetek, mert én (amikor már túl voltam a mérgeskedésen) nagyon jót vidultam.

Most elmegyek Amszterdamba egy kicsit dolgozni, szerdán éjszaka érek haza. Sajnos, most nem csak másokat hallgatok, hanem mások fognak hallgatni engem, így erős aggódásban vagyok...
Ráadásul, amilyen a szerencsém: amikor júniusban voltam, közel voltam a Rijksmuseum-hoz, de nem volt időm. Most időm van, de olyan messze van a szállásom, hogy nem tudom, odaérek-e...
És még valami: megkértem a holland kolléganőmet, keressen már nekem valamilyen kézimunka üzletet. Talált is , elküldte a címeket, belinkelte a honlapokat... megnéztem, mind zárva van hétfőn. Ami tök jó, mert nekem csak hétfőn van szabadidőm. Mit mondjak? Marad a sajt és kakaó mint szuvenír...

Azért a laptop nálam lesz, képben leszek ám, este mindent elolvasok, ez lesz a felüdülés.... :):):)

4 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik mind, őszintén! Az első kettőből lehetne valami nagyon modern műalkotást kreálni. A többi meg már igazán befejezésre váró darab, talán kis neszeszernek jó lennének. Az ötödik pedig kész mestermű. Nagyon jó utat neked!

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Örülök, hogy "rátaláltál" a blogomra. Én is kilinkellek, ha nem gond:)
    Jó utat Neked!

    VálaszTörlés
  3. Azt nézd, mekkora a fejlődés az első és az utolsó kép között!!! Nagggyon jó!

    Neked nem hagyott ki öltéseket? nekem ma megint, persze lusta voltam tűt cserélni... Mindig elfelejtem friss tűvel kezdeni a szabadgépit, így mindig megjárom:))

    Gyakorolj szorgalmasan, ha hazajössz, addig meg ne parázz, tuti klassz leszel!

    VálaszTörlés
  4. Köszi, lányok, azért remélem, nevettetek is... mert én jókat. Mint látszik, azért nem bánom, ha derültség tárgya vagyok, főleg, ha okulunk is belőle. :)
    Jövök ám haza, szorgalmasak legyetek... :)))

    VálaszTörlés