2008. október 3., péntek

Befejezetlen munkák



Persze, sokkal elegánsabb lett volna azt írni, hogy félkészek, mert akkor abban még benne van a remény, hogy egyszer elkészülnek. Csak ismerem magam, minek áltassak másokat?
Lehet, hogy csak ki kellene jelölni egy olyan napot, amikor szilárdan eltökélem, hogy semmibe nem kezdek bele, hanem a már meglévőket csinosítgatom, ellátom kerettel őket.
Ez a kettő előttem van és mindig látom őket, azért tudtam lefotózni őket, de ennél sokkal több van. :(
Mindenesetre nem nyomasztanak. :)))

Ma festettem, most száradnak a szépségek, majd vasalás után bemutatom őket, még az is lehet, hogy ma.

8 megjegyzés:

  1. Tetszik ez a félkörös munkád. Ez a részeg ember egy variációja?

    VálaszTörlés
  2. Ezt P. Ildikó blogjában olvastam valamikor nyáron, a leírás is megvan nála. A lényege, hogy különböző átmérőjű köröket egymásra varrunk egy négyzetes alapra, aztán ezt a négyzetet négyfelé vágjuk. Minél több színből készülnek a körök, annál több variációban tudjuk őket utána egymáshoz varrni. Ez kb. 8 színből készült.
    Ha pontosabb leírás kell, Ildikónál megtalálhatod, de azt is lehet, hogy megírom- csak szólj!
    Egyébként meg: köszönöm! :)

    VálaszTörlés
  3. Nekem a második is nagyon bejön, isteni színei vannak, és ugyna már, olyan kevés meló van már vele... (na jó, túloztam, de hát ez már annyira a finish, engem izgatna a befejezés) :)

    VálaszTörlés
  4. Hát, igen. Sajna, valahogy a befejezés engem nem izgat, szégyenlem is, de most őszinteséget ígértem magamnak.De majd ha hallom tőletek eleget, akkor ezen a rémes szokáson változtatok...
    Mellesleg: látnád, mi van még itthon, az egy külön kiállítást megérne- lassan. Vagy egy külön blogot...:))))

    VálaszTörlés
  5. A felső kép maga a nyár nekem! (Nem tudom miért, de ránéztem és az jutott eszembe) Nagyon szép, én még fázok az ennyire íves dolgok varrásától! Nem vagy Te véletlenül "ikrek" jegyű?

    VálaszTörlés
  6. Nem kell hozzá íves varrás!!! Btrudynak írtam, hogyan kell készíteni, nagyon egyszerű, megy, mint a karikacsapás...Ha gondolod, megírom részletesen, de én is mástól "loptam", P.Ildikótól... valószínűleg a blogjában olvastam. Szólj, ha írjam!!!

    Mindenesetre ezeket a színeket szeretem, de nagyon... Ill. elsőként a zöldet, aztán ezeket.
    Nem vagyok "ikrek", ráadásul hívő keresztény vagyok, nem szeretem a csillagjegyeket. Bocsánat, ez nem bántás, félre ne értsd!!! :):):):)

    VálaszTörlés
  7. Ki az a P.Ildikó ? Mert ezt a képet megnézném készülőben :))

    VálaszTörlés
  8. Polyák Ildi,céh vezetőségben!

    VálaszTörlés