2008. szeptember 28., vasárnap

Kísérletezés


Annyi mindent olvastam már a Procion-nal való festésről! Sőt, kb. 3 éve magam is részt vettem Mezőkövesden Szomor Ági tanfolyamán, ahol egy kezdőknek való adagot sikerült is vásárolnom ebből a csodaporból. (Tanulság: ki milyen porra költi a pénzét...) Aztán eltettem, mert azonnal nem tudtam mit kezdeni vele, valamiért már akkor is időzavarban szenvedtem. Pedig! Mit sem sejtettem az előttem álló időszakról...
Lényeg a lényeg: már hetek, hónapok óta keresem a mindent (pénzt, kesztyűt, dokumentumokat...) elnyelő házban, sikertelenül. Tegnap felnéztem az egyik polc tetejére, ahonnan kilógott valamilyen zacskó csücske. Na, nem, biztosan nem!.. De azért majdnem leszédültem a létráról, amikor megláttam, hogy biza könyörült a ház, s kidobta magából a példásan összekészített csomagocskát.... Aztán persze nem találtam (azóta sem) a leírást, de ez már tök mindegy is volt, mert kesztyűm volt, lelkesedésem főleg, mit nekem, ha nem is lesz jó... Arra azért ügyeltem, hogy a marhapörköltbe ne kerüljön.
Kéket és zöldet akartam, egy kis ízelítő.

2 megjegyzés:

  1. Szia Zaza! Nagyon jó kis történet, velem is történik sokszor hasonló. A színek pedig gyönyörűek így együtt ebben a mintázatban-foltokban, jól sikerült a próba!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, Princi! Na, most akkor megnyugodtam, nem vagyok kivétel ebben a kavarodós világban... :)))

    Megnézlek!!

    VálaszTörlés