2012. július 7., szombat

Öööööööööö

Egy kicsit hajaz a Kraftwerk-re is, valóban, de azért nekem a hideg futkos a hátamon ettől az Ákos fényképtől, mondja valaki, hogy nem olyan, mint egy náci fasiszta.15 megjegyzés:

 1. A férjem amikor meglátta, egészen hasonló meglátásai voltak, azzal a kiegészítéssel, hogy egy "homoszexuális náci"... bocs:((

  VálaszTörlés
 2. Háát,igen, csak csatlakozni tudok. Egyébként sem kedvelem semmi téren ,amiről nem tehet, de ez a kép eléggé rossz fényben tünteti fel.

  VálaszTörlés
 3. nincs miért elnézést kérni, ha egyszer pont olyan, kérjen ő elnézést az ijesztgetésért.

  én nem is értem,h engedte ezt meg.:(

  VálaszTörlés
 4. Szerintem mindezek mellé még egy kis emós beütése is van. Homoszexuális emós-fasiszta. Ez most trendi amúgy valahol? :)

  VálaszTörlés
 5. Nagyon minimál a stílus...és nagyon gáz....pedig én depeche mode rajongó voltam nagyon anno:) és a kraftwerket is hallgattam, de azt egy másik dimenzióban éltam meg, amjd felnőttem. Nem csodálom, hogy anyám kiakadt , amikor bejelentettem , hogy mostantól the cure rajongó vagyok. Ettől még robert smith is 100x jobb volt:)

  VálaszTörlés
 6. Nézzük onnan, hogy nagyon jó gyilkos lenne ezzel a fejjel egy Poirot filmben... :o)

  VálaszTörlés
 7. Na igen, ez az legutóbbi klippes kinézete picikét engem is sokkolt. De a szám nagyon tetszik.

  VálaszTörlés
 8. Matuláék:áh, sztem pont nem, Poirot-nál éppen mindig a legbékésebb, legártatlanabb arcú emberekről derülnek ki turpisságok,úgyismint gyilkosságok:D

  Isabella: én is csak a kinézetre tettem megjegyzést!

  VálaszTörlés
 9. Nincs is jobb, mint egy jót nácizni-fasisztázni ebben a melegben! Itt mindenkinek elgurult a gyógyszere? Mint Móricka, akinek mindenről az jut eszébe! Gratulálok a rettegőknek!

  VálaszTörlés
 10. kinézet,mondom,kinézet,megjelenés.
  a tartalomról nem tudok nyilatkozni, ezt hangsúlyoztam is éppen eggyel feljebb,h pedig nekem mit hoz a kép, azt én tudhatom.
  de fogok mér erről írni, mert a fb-on pl. egy beszélgetés alakult ki és a KÉP alapján 10-ből 8-nak... ööö... leesett az álla.

  VálaszTörlés
 11. Nekem egy kicsit hasonlónak tűnik a Kabaré fiataljához, aki magához ragadta a kezdeményezést és a kerthelyiség közönségét pedig magával. Bár az szőke volt.

  VálaszTörlés
 12. Nekem egy kicsit hasonlónak tűnik a Kabaré fiataljához, aki magához ragadta a kezdeményezést és a kerthelyiség közönségét pedig magával. Bár az szőke volt.

  VálaszTörlés
 13. Szerintem Ákos unatkozik. Akarom mondani vicces kedvében van és megújul.
  Nekem egy romlott századeleji homoszexuális jut róla eszembe. :D

  VálaszTörlés