2012. május 17., csütörtök

No spoiler - A térkép és a táj

Az első szettet a Houellebecq csúnyán elvesztette, a másodikat  viszont fölényesen nyerte, ez számokban úgy néz ki, hogy az első könyvre, amit tőle olvastam, 1,8-at adtam és nagyon mérges voltam, nagyon, emlékezhettek rá. Közben azonban izgatott engem ez a pasi, hogy mire föl kapta a díjait, meg az elismerést, nem szeretem, ha nem értek valamit, jó lenne, ha villantana nekem is valamit a zsenialitásából. Esetleg én lennék nyitottabb. Esetleg.
Addig-addig kerülgettem a Marleen-től kölcsönkapott második könyvet, míg csak belekezdtem és bár az első pillanattól kezdve tetszett, én azért meglehetősen bizalmatlan voltam, mondogattam, hogy aha, persze, majd mindjárt jön a feketeleves, ne örülj, én lelkem, biztosan kiderül, hol van a kutya elásva. Aztán a közepénél már eszembe sem jutott mindez, hanem élveztem a könyvet, most meg azt kell mondjam, ötöst kapott. Hogy hűdejó.

1 megjegyzés:

  1. Jöttem hozzád címeket összeírni a listádról, mert ma megyek könyvtárba. Te honnan szoktál ötleteket meríteni, hogy mit kellene elolvasnod? Én szívesen használom a pontozásos felsorolásodat! :o)

    VálaszTörlés