2012. május 13., vasárnap

wampra fel

35 táskával, 25 neszesszerrel elmentem a wampra*. Bundabugyiban, igen, igen.


*Gödör, nyílt tűz szabadtér

9 megjegyzés:

 1. Ritám így kegyetlen veszélyes vagy, nem lehet eldönteni melyiket!!! Azt a hátulról 2. rózsaszínt, meg az előtte lévő sárgáspirosaszöldet is... jaj de szépek! A nyakadon nem maradnak, az biztos!!!

  VálaszTörlés
 2. Osztály vigyázz! Rita tanárnőnek jelentem, hogy mindenki felsorakozott és várja új gazdáját...
  Nagyon-nagyon. Külön-külön és együtt is. Csodásak.

  VálaszTörlés
 3. Nekem ezek most olyanok mint a provancei piacon látott tatyók csak azok fonottak voltak, de ilyen klassz színesek és szeretni valóak.Biztosan álldogáltak a standodnál sokáig az emberek, hogy melyiket is válasszák. Nekem nem ment volna könnyen.

  VálaszTörlés
 4. Budapesten jártam,és a nagylánykámat rávettem,hogy vigyen már el a wampra,mert nekem ott meg kell néznem élőben pl a Zazálea táskáit-meg őt magát!:)
  Jelentem ott voltam,a táskáidat megnéztem(és persze csodásak voltak,megsimogattam párat),téged nem találtalak-épp a párod volt ott...
  Nem tudom,hogy ilyenkor ki hogyan viselkedik,én egy kicsit meg voltam illetődve:)...mondtam volna én több mindenkinek is,hogy hát én ismerlek,mert mindig olvaslak és nézem mit készítettél,de igazából nem is ismerlek...szóval olyan fura.
  De nagyon jó volt,örülök hogy ott jártam és láthattam élőben ezt a sok szépséget!

  VálaszTörlés
 5. :))) köszi,lányok!


  nem fagytunk meg, remek idővolt,én ezt kimondottan vásáros időnek találtam, nemfőnek meg,nem fagynak meg a nézelődők. nagyon jó volt!

  kétszer mentem csak el, egyszer a mosdóba, egyszer körbesétáltam, de az már olyan 6 felé lehetett, akkor voltál?? pont akkor?  a legérdekesebb egy japán fiú volt,aki vásárolt Smart-iest,olyan nagyon helyes volt:)

  VálaszTörlés
 6. Neeem!én még olyan dél felé voltam ott.
  Most meg úgy bánom ám,hogy nem kérdeztem,nem vártam...tök hülye vagyok!:(

  VálaszTörlés
 7. akkor az a mosdós lehetett,nem mentem most sehová.
  hát, bánom nagyon... :(

  VálaszTörlés