2012. május 26., szombat

Befőzés VII.

 Az eper készen van, dunsztban vannak, meg a spázjzban, meg címkére várnak, nem túlzás kijelenteni, hoyg nincs olyan helység a házban, ahol ne lenne pár üveg. Négyféle készült, majd mutatom őket, most futás van éppen, de ezt muszáj, hoyg kedvet kapjon mindenki, ugyanis ez.... frenetikus.

A bodzás eperdzsemről itt olvastam először, s csak annyit tudok hozzátenni, hogy alsó hangon besztevör.  Nagyon alsó hangon.


3 megjegyzés:

  1. és honnan van ennyi elfogyhatatlan, mindenbe belejutó bodzád??

    VálaszTörlés
  2. patak partjáról, de mást mondok, a kertünkben rengeteg van:)

    VálaszTörlés
  3. és meddig lesz még bodzavirág? mert az új kertünkben, ahol már mindjárt ott lakunk rengeteg bodza van, anyunak meg otthon (nagyon messze) még nem érik az eper...szóval ha pár hét múlva újra hazamegyek és lesz sok eper, akkor lesz még bodza? vagy addigra lehull a virága? mint bodzaszakértőt kérdezlek..:)

    VálaszTörlés