2011. augusztus 25., csütörtök

How to

Az aszalt paradicsom készítése, az egy nagyon bonyolult dolog, mert legalább három munkafolyamatból áll, meg kell mosni a paradicsomot (1), fel kell darabolni (2), meg kell sózni (3) és ki kell rakni a napra (4). Persze, el kell rendezgetni egy nagy tányéron (5) és le kellene fedni tüllel (6), de azt én el szoktam felejteni.
 A napot, hát azt mostanában nem kell kérlelni, hogy süssön, nem is kap sorszámot.

9 megjegyzés:

  1. Így jár az ember, ha egyszerre nem tud osztódni és két helyen lenni. Köszi:)

    VálaszTörlés
  2. úgy jár az ember, hogy mindenképpen tudomást szerez róla :o)

    VálaszTörlés
  3. Ohh, én ilyen szempontból könnyű helyzetben vagyok: tavaly beszereztem egy aszaló-szárító gépet és többek között aszalt paradicsomot is készítettem vele ... IMÁDOM :D
    Csak ajánlani tudom mindenkinek :)

    VálaszTörlés
  4. kifli tésztájába, salátába, szószba,mindenhova...
    én most nem kapcsolnám be a gépet, bevallom őszintén,ilyen melegben a napenergia is elvégzi a feladatot :o)

    VálaszTörlés
  5. Jaj, hogy én ezt mennyire szeretem! Kár, hogy itt se paradicsom, se nap. :(

    VálaszTörlés
  6. en ketszer probaltam, eloszor a fiuk erkelyen, ahonnan `eltunt`, pedig lehuztam a redonyt. a kicsi kinyult mig a nagy tartotta a redonyt es szepen bezabaltak.
    tavaly megy egyszeruen megromlott. iden meg koktel paradicsomunk van, pedig en is imadom. de jovore!!!:-)

    VálaszTörlés
  7. Ez a látvány gyönyörű!!! Sajnos én is gépben csinálom, mert huzatos az udvar és sok a kert felől beszálló apró homok/por, plussz a három kutyából termelődő folyamatos kutyaszőr. Ja, és koktélparadicsomból is mesés, meg szoktam villával szurkálni, hogy könnyebben aszalódjon.

    VálaszTörlés