2011. augusztus 23., kedd

A hétre

betervezett szilvalekvárfőzés, lecsóeltevés holmi időjárási viszontagságokra hivatkozva nem maradhat el, fűtök, na. Az aszalt paradicsom viszont magától is.

4 megjegyzés:

  1. Ne csináld! Símán el tudod halasztani: megmosva, pucolva, előkészítve lefagyasztom,és amikor hűvösebb lesz, felolvasztom és befőzöm....Komolyan.

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy eszembe juttattad az aszalt paradicsomot, tegnap olyan jól kigondoltam, aztán elfelejtettem. Veszek is hazafelé menet pár kilót hozzá.

    VálaszTörlés
  3. Ha számít, hogy nem vagy egyedül ezzel, én az éjjel tettem el paradicsomot, ma pedig barackbefőtt készítés vár reám.

    VálaszTörlés
  4. húúú,az aszalt paradicsom nálatok hogy készül? (most fogyott el a jóóókis finomságos sós szárított paradicsomom....:S)

    VálaszTörlés