2011. augusztus 17., szerda

Én

szeretek főzni, ezt most csak azért szeretném leszögezni, mert az előző posztban félreérthetőt mondtam, végül persze, hoyg lett ebéd, de még sütemény is, fenyegetőzöm és játszom a nagyfiút, de az az igazság, hoyg szeretek főzni, szeretem az itthon készült ételeket, hogy mindennap van friss étel, meleg étel, hogy terített asztalhoz ülünk le, szeretek főzni, sütni, befőzni, mindig mondom, hogy én egy (h)ősanya vagyok, minden látszat ellenére. Nem rendelek házhoz ételt, lehetne, de nem teszem, fel sem  merül bennem.
Ha viszont kiteszem a lábam itthonról (mondjuk, péntekenként), szívesen eszem ezt-azt, nem húzom a szám, jöhet a pizza, a kínai, a bármi, nagyon jólesik, jólesik az étterem is, a cukrászda is, a kedvenc reggelizőhelyem is, a kávézóm is, minden jólesik, mert én ilyen rugalmas vagyok,  így tudok váltani, így  (értsd:  ilyen remekül) alkalmazkodom a külvilághoz.

5 megjegyzés:

  1. már épp akartam kérni, hogy halasszuk ezeket a hős háziasszonyos bejegyzéseket csütörtök utánra, hogy nehogy frusztrálódjanak a hobbi háziasszonyok, khm, de aztán a poszt vége megnyugtatott :D

    VálaszTörlés
  2. Már megyek is a konyhába és megsütöm, köszi az ötletet, jöhet máskor is. A horgoláshoz pedig csak annyit, hogy ha majd a sokadik darabot csinálod akkor is bontogatni kell , ahogy elnézem a horgolni tudó kolleginák is ezt teszik. Éppen most bontottam le az én Mőbiusomat mert túl vastag volt a fonal hozzá, meg el is ferdült meg egyáltalán. Tapasztalat, ha valami nem stimmel vele, valamiért úgy érzed nem jó, inkább bontsd le mert nem fogod utána szeretni, sem hordani.Ja és én látom a mintát benne a képről anélkül, hogy húzogatnád.

    VálaszTörlés
  3. orsi: mindent megeszek!

    csipkebogyó:nagyon finom lett,készül még belőle, azt hiszem.
    sokadik darab, az lesz majd a szép,új világ! :o)

    VálaszTörlés
  4. Igen, kicsit szomorú lettem volna ha most kiderül hogy te vagy a tökéletes, hős háziasszony, sajnáltalak volna.

    Mert az egy csapás.

    Néha az ember főzés és háztartás helyett a lelki békéje és nyugalma végett inkább horgoljon. Vagy kössön, vagy varrjon keresztszemest vagy patchworköt, vagy dekupáljon pl.Vagy vakargassa a kecskék fülit, játsszon a macskával.

    :) Örülök hogy az a helyzet - ami. :)

    VálaszTörlés
  5. nem (h)ős háziasszony, hanem anya, az nem ugyanaz ám! és semmi tökéletesség, azt én nem bírom, csak azt mondtam,hoyg szeretek főzni,a többi teendőt nem részletezem

    VálaszTörlés