2011. augusztus 15., hétfő

Most már a

következő vásáron jár az eszem, hogy hogyan osztom be az időm, mire jut, mire nem, listákat írok és tervszámokat, ebben én verhetetlen vagyok.
A múltkori listámat  is milyen remekül összeállítottam, véghezvittem, teljesítettem, s bár közben azért szuszogtam erősen, de megoldottam. És milyen jól tettem, mármint nem a szuszogást, hanem a megoldást.
Remek volt a wamp, jól sikerült minden szempontból, beékeltek engem a szervezők a kért két ember közé, ami az árusok számát tekintve nem kis teljesítmény. Baromi jól esett, hogy az ismerős, tapasztalt wamposok közül többen is odajöttek előtte, utána, de közben is, érdeklődtek, meg az is, hogy   sokan kiugrottak fél mondatra hozzám, meg utaztak 100 km-t miattam, meg hogy sok FB-os jött vásárolni (mert valamit muszáj), meg kiküldték a férjet és volt telefonos közvetítés is (így árulok én), és hogy jó sokan vásároltak, mert azért én mostanában ilyen pénzmotivált lettem, képzeljétek, örülök, de nem elégszem meg a szép szavakkal, ilyen lettem, vállalom.
És baromi jó volt, hogy hoztak nekem vizet, Mozartgolyót  és málnalekvárt, jelentem, minden elfogyott.Van, mi ott rögtön, van, mi itthon, a sötét éjszakában, a küszöbön ülve és kanalazgatva. Nekem érdemes ajándékot hozni, mindent élvezek.
(Ha jól látom, ez már  nem reggel készült.)

2 megjegyzés: