2011. május 22., vasárnap

Mint a

kifacsart citrom, olyan vagyok én egy-egy vásári nap után, pedig ugye semmi, az ember csak álldogál, meg üldögél, mosolyog, magyaráz, mi ez, nem is munka, a favágás, a bányászat, a kapálás, az igen, de vásárban lenni, ugyan már. Még az a jó, hogy az ég egy szelete mindig rám süt, s pótolja az egyébként nem publikus, de engem mélyen bántó hiányosságaimat (is).

4 megjegyzés:

  1. Mi évekig vásároztunk, apukám fajátékokat készített, megfordultunk mindenfele, segytettem sokat, megértem. Azt észrevetted, hogy állandóan éhes az ember olyankor? Jönnek a nézelődök, jobb esetben vásárlók és eszik a tökipompost...megkívánod. Jön egy gyerek, pálcikás fagyival, megkívánod...hiába az otthoni csomagolt szendvics...az ilyenkor nagyon szegényes, mert érzed a kürtös kalács illatát. Aztán mindből veszel, habár bevétel még nincs:)

    VálaszTörlés
  2. Azon szoktunk tűnődni a barátnőimmel, ugyan hogy lehet, hogy estére leginkább a vállunk-hátunk fáj, pedig nem is azon állunk ?!

    VálaszTörlés
  3. mi most okosan csináljuk ezt, mert a szükség nagy úr, mint tudjuk, tehát nem magunkról és eredendően vagyunk ilyen bölcsek, szóval, van egy kínai a közelben, azt ebédelünk + kávé a luxus, minden többi tilos. :o)de annyi a csábítás, jaj...!

    Kata: nekem a lában, de rettenetesen, igaz, hogy magamra vessek, nem szép cipőben kell menni, hanem kényelmesben, ez van.

    VálaszTörlés
  4. Már hogyne lenne munka :)) Nekem is a lábam szokott fájni a végére, hiába a kényelmes cipő. Meg a fejem a napsütéstől, a szám a folyamatos mosolytól, meg, meg, meg ... :))

    VálaszTörlés