2011. május 20., péntek

Megbeszéltük a


személyi edzőmmel, hogy változtatunk bizonyos dolgokon, mert változtatni jó, de ha még kell is, ugye. És akkor ő kitalálta, hogy az én mentális egészségemhez nagyon szükséges a kirándulás, egy laza esti séta, ami úgy történt, hogy este 6-kor elmentünk három kilométerrel arrébb, ott kiszálltunk az autóból, majd felmutatott a K2-re, hogy ő azt gondolta, erre felfutunk, mert egyébként gyönyörű a kilátás, körpanoráma, Esztergomig" is ellátunk és az nekem milyen jó lesz. És hát valóban, odafent már tényleg nagyon jó volt, de a mentális egészségemen az  a felfelé vezető út nem tudom, hogy hozott-e.



A legelső képen én még a hegyen, alattam az igenis szédítő mélység, csak a masina nem úgy érzékeli a teret, mint az emberi szem, a mező közepén lévő apró pont (katt a képre) pedig ZM, ezúttal személyi edző minőségében, a lábam pedig valahogy minden képen ott van. Az utolsót meg nem magyarázom, ha nem bánjátok.

" ez sokat elmond a magasságról

7 megjegyzés:

  1. Azért az utolsó képért megérte kiköpni a tüdődet:)

    VálaszTörlés
  2. Igazi úrinő!:)))
    Személyi edző, kertész, házi lélekgyógyász és még ki tudja....:)))
    És Julcsinak igaza van!

    VálaszTörlés
  3. utólag már én is ezt mondom. utólag!

    VálaszTörlés
  4. A sofőrödről még nem is szóltál. Pedig egy ilyen regénybe még illenék az is.
    A kirándulásért pedig irigyellek. Itt 30 kilométeren belül is a töltés a legmagasabb pont. Vagy a templomtorony. :)

    VálaszTörlés
  5. A személyi edződ nem ment fel a hegyre? Hogyhogy lent van?????Azért tudod nem semmi,hogy így törődik Veled! Ilyen férj keveseknek jut....

    VálaszTörlés
  6. mivel nekem nincs jogosítványom, nyugodtan beszélhetünk sofőrről is. :o)
    ZM is fent volt, előttem ment, sőt, a képen azért van lent, mert addigra ő már lefutott, hogy fényképezzen, én meg még lihegtem, ugye

    a házi lélekgyógyászon még van mit hozni, erről a pozícióról tudnék vicceseket mesélni :o)

    az a fene tüdő! meg a szív! meg s felesleg! :o(((

    VálaszTörlés
  7. Én meg azt hittem direkt van a képen a cipő, mert tök jó! :D Valahogy egyből a cipődet szúrtam ki, hogy nini milyen helyeske :D (komolyan, nagyon tetszik)

    VálaszTörlés