2011. február 8., kedd

Hogy kié is lett

a nyaklánc, azt szeretném elmondani most, vicces is lesz, de érdekes is. Úgy van az, hogy lehetett játszani a blogon, ez egyértelmű, nem kell magyarázni, de a FB, az egy vicc, hogy az eredeti bejegyzés hol van, hol kell megjegyzést hagyni, ha megosztják, akkor ott is lehet?, sőt, a megosztás megosztásánál is?, nem lehet, de így előfordulhat, hogy valaki kimaradt, pedig mindent megtettem. Ha jól számoltam, 88 megfejtés megjegyzés érkezett, ez szép szám, karcsú derék, nőiesen telt csípő, arányos felsőrész, nagyon rendben van.
A nyertes pedig egy férfi, egy férfiú, Simon, aki a barátnőjének szerette volna a nyakláncot (egyesek szerint nyakéket), állítólag van már tőlem táskája, most lesz hozzá nyaklánca is, remek párosítás lehet, mármint Simon és  a barátnője, persze, a táska-nyaklánc is. 
Így aztán arra kérem Simont, válasszon a felajánlott nyakláncok közül, de arra gondoltam, a másik kettőt is kisorsolom, igaz, ez olyan futottak még kategóriának tűnhet, már csak kettő közül lehet választani (aztán pedig sehogysem), de talán nem bánjátok.
Tehát a második helyezett szintén választhat (kettő közül), a harmadik... a harmadik kapja azt, ami maradt, ha nem tetszik neki, majd továbbadja.
Tehát akkor kérem Horváth Ritát és Zsugyel-Klenovics Katát, hogy dőljenek hátra és kezdjenek barátkozni a gondolattal, hogy lesz nékik birtokukban tőlem származó első zsengék. Még ha nem is biztos, hogy az, amit szeretnének, ezt most már viselni kell majd. :o)

8 megjegyzés:

  1. háááááááááááááááááááá, a MÁZLISTÁK!!
    (mondom ezt a postára indulva a nyeremény könyveimért. na jó, a nőklapján 7 éve játszom minden karácsonykor, és most először nyertem)

    VálaszTörlés
  2. Szerintem mindig ezt gondolja az ember, ha valaki más nyer, s ez független attól, ó maga nyert-e már és hányszor :o)

    VálaszTörlés
  3. Óóóóóóóóóó, de örülök, szuperszuper, nagyon köszönöm!!! Nekem így jobb is, mert én úgyse tudtam volna választani, úgyhogy tiszta jó, hogy Rád bízhatom a választást! Mindegyiknek örülnék, úgyhogy nem nagyon lehet itt hibázni :).
    Köszönöm még egyszer, szép nap ez a mai :)!

    VálaszTörlés
  4. ... helyesebben, hogy a többiekre bízhatom a választást, na :D

    VálaszTörlés
  5. jó hozzáállás :o) de azért címet írjál!

    VálaszTörlés
  6. Gratulálok a sok szerencsés nyertesnek... Nekem sajna nem jutott egy sem... :o) No, de majd legközelebb! :o)

    VálaszTörlés
  7. Gratulálok a nyerteseknek ! Sajnos enyém nem lett egyik sem - de sebaj, majd Zsukkán megcsodálom:D

    VálaszTörlés
  8. Gratulálok mindenkinek! De mikor lehet megint játszani???

    VálaszTörlés