2010. december 5., vasárnap

Remek pszichológiai érzékkel

előbb mutatok néhány golyóbist, nem, nem az újság megjelenése után érkezett a megrendelés, sokkal inkább előtte, úgy is mondhatom, hogy sokkal előtte, de mostanra lett kész, s egy kicsit most nem akarok hasonlót készíteni, másmilyen pedig készül. Ez a jó hír.




A rossz pedig az, hogy a Legkisebbnek a ruhákkal, s tankönyvekkel zsúfolásig megtömött sporttáskáját úgy lopták ki a Mammut csomagmegőrzőjéből, hogy írmagja sem maradt. Se táskának, se ruhának, se tankönyvnek, semminek. Így arra a kérdésre, hogy mit vegyünk neki (de bárkinek) karácsonyra,  mutathatok a jelenleg egy szál pendelyben lévő gyerekünkre, esetleg egy bankszámlaszámmal a nyakában körbeküldhetem fent nevezett helyen, ha már felelősséget semmire nem vállalnak, arra sem, hogy a csomagmegőrző csak látszólag működik tökéletesen, a biztonsági őr elmondása alapján a mi sztorink napi háromszor garantálható, mert ... mindegy is.
BM




5 megjegyzés:

  1. Nagyon szép és precíz munka! Ez igen!

    VálaszTörlés
  2. :-(

    Ilyenkor szoktam én azt mondani, hogy "költse kemoterápiára a kedves tolvaj..."
    Nagyon sajnálom!

    VálaszTörlés
  3. A munkád gyönyörű. A tolvajlást pedig sajnálom. Egyre durvább a helyzet...

    VálaszTörlés
  4. Igen, a golyók nagyon szépek! Türkiz...kedvenc!
    Én mostanában egyre többször mondogatom a környezetemben élőknek hogy sebaj, rosszabb már nem lehet....de mindig arra riadok, hogy basszus! még egyet süllyedtünk...
    de ha majd egyszer tavasz lesz...és kisüt a nap.....
    Á, inkább bekapcsolom ma korábban a karácsonyi fényeket!
    Kitartás!

    VálaszTörlés