2010. szeptember 1., szerda

Pipálás/ Check

Hosszú hetekkel ezelőtt kértek tőlem jó néhány táskát, most kezdem a kéréseket teljesíteni, de addig fel nem kelek, míg készen nem lesznek, már magam előtt is szégyenkezem, a megrendelők előtt különösen. Megragadván az alkalmat, itt kérem azt a babát, aki szeptemberben jön világra, hogy még egy kicsit tartson ki, egyrészről nem annyira jó idekint, másrészről fene hideg van, harmadrészt pedig a takarója sincs még készen, utóbbi kettő összefügg valahol egymással.

Some weeks ago people asked me to sew bags for them but I didn't have time to do it. Now I am ready to fulfill their orders... and about time too!

A táskát egy korábban elkészült alapján kérték, s az, hogy mások is varrnak hasonlót, némiképp irritál, de ellene tenni nem fogok, nem is tudok, igyekszem rándítani a vállam.
This bag was sewed after the pattern of an earlier bag sewed by me I know other people sew similar to it but I can't and wan't do anything (shrug).

A Meska töltögetéssel haladtam, de nem eléggé, igyekszem, igyekszem...
I am trying to upload the images of new products but it's so boring...

Most kissé passzív vagyok, mondataim rövidültek is, úgy látom. :o(

11 megjegyzés:

  1. nem kell vállat rándítani, azért mert mások is csinálnak HASONLÓT attól még nem ugyanilyet ;-)
    Egyébként meg nagyon klassz!

    VálaszTörlés
  2. Lehet, hogy jövő hétvégéig az én táskám is sorra kerül? Ha nem, akkor majd személyesen megbeszélhetjük a részleteket. :)

    VálaszTörlés
  3. jajj, ez a ki, mikor, mit és az mennyire.... Még jó, hogy csak magam örömére csinálgatok ezt-azt. Ha nem így lenne, én is hasonló módon éreznék "asszem".De! A Te táskáid egyéniségek. No para! :o))

    VálaszTörlés
  4. Igyekszem, lányok...

    Kriszti: én nem tudok menni Debrecenbe, majd levélben elintézzük, jó?

    VálaszTörlés
  5. Rita, Már vannak jósló fájásaim, 1-2 hét, és kibújik a kislegény. És nagyon várjuk a takaródat. :)
    Mindezt még tetézném azzal, hogy ha marad az anyagokból, akkor én egy sok-sok zsebes pelenkázótáskának is örülnék. Vagy ne legyek telhetetlen? :)

    VálaszTörlés
  6. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  7. ez a sárga tatyó,húúú de nagyon nagyon jóóóóóó! a színe is,és az,h a fedelén is van minta. lehidalok. :)

    VálaszTörlés
  8. Én azt hittem, hogy újra találkozunk. :(

    Akkor marad a levelezés, de mint mondtam már, nem sürgős. Pipáld nyugodtan a többi rendelést. :)

    VálaszTörlés
  9. Csak egy apró, jóindulatú, technikai megjegyzést tennék : A Meska boltodhoz jobb lenne a boltot linkelni, nem a bemutatkozást, mert a felületes kattintgató azt hiszi, hogy üres a bolt. Pedig .... :))))

    VálaszTörlés
  10. Gabi, igyekszem!!!!

    Cskata: ezt én is szeretem, ha apróban ismétlődik a minta :o))

    Kriszti: sajnos:o(((

    Gina: de milyen jó, hogy szóltál, köszönöm!

    VálaszTörlés
  11. Micsoda színkavalkád! A táska nagyon jó, és nekem is az a véleményem, mint Kaccatnak: ritka az a forma, minta, amit még nem talált ki valaki. Amikor kitaláltam egy táskát, amit nagyon megszerettem, akkor jött a hidegzuhany, hogy valaki pont akkor hasonlót kezdett csinálni, de ezért nem hajítottam az ötletemet a kukába. Az enyém úgyis Bakaraszos, másoké más, felesleges ezen aggódni.

    VálaszTörlés