2010. szeptember 3., péntek

Az igazi / The secret

Most már azt is tudom, hogy egy tolltartó nem attól jó, hogy mosható, meg színes, és puha, hanem attól, hogy van pörgettyűje, bizony, illetékestől tudom.
Now I am aware of the secret of the real pencil case it must be washable, soft, colourful but the most important thing: it must have a handle to whirl it. I have learnt it by a competent. :o)

És a félkészek...
Other issues...

10 megjegyzés:

 1. Dragam, ezektol ma jol indul a napom!! Nem tudom miert (ki tudnam talalni, de nincs kedvem), de ezek valahogy annyira bajosak, de fegyelmezettek, finomak... ha nem veszed rossz neven Dani kretatartojara innen veszem az `ihletet`. Olellek!

  VálaszTörlés
 2. Mit össze kerestem, hogy hol van rajta a pörgettyű, mire leesett, hogy a fülecske, amin pörgetni lehet :D:D:D:D:D
  Kedvencem a bárányos :-)

  VálaszTörlés
 3. Én is pont mint Kaccat azon agyaltam mi a csoda az a pörgettyű mire leesett nekem is, hogy mi az. :) bájos kis tolltartók.

  VálaszTörlés
 4. Az erdőset máris a szívembe zártam :)

  VálaszTörlés
 5. Nálad nem csak a képeket nézegetem,mindig el is olvasom,amit írsz, mert érdemes! :)Pont ezért,hogy megtudhassam,hogy a pörgettyű a jó tolltartó titka. Tehát én ezért nem szerettem soha a tolltartóim. Mert nem volt nekik. :D

  VálaszTörlés
 6. No de mi az a pörgettyű? Ez volt az első kérdésem nekem is, aztán leesett, hogy a füle. Amivel pörgetni lehet és az tök jóóóóóóóóóóó!

  VálaszTörlés
 7. Valami ügyes, szép kis tartót papír zsebkendőnek nem csinálsz? Vevő lennék.

  VálaszTörlés
 8. :o))))

  Pörgettyű nélkül semmi a tolltartó, kérem. :o)

  VálaszTörlés
 9. Az még csak hagyján, hogy csinálok, de 24-én Esztergomban leszek a vásáron! :O)
  Addigra lesz, rendben?

  VálaszTörlés