2010. április 7., szerda

Tulipánok / Tulips


Tavaly sok tulipános táskát varrtam, idénre nem terveztem, de kérésre mégis, egyszerre hármat is. Egy családhoz tartoznak, testvérek ők, van köztük alacsony és széles, van magas, karcsú, van a kettő ötvözete, s akkor a jellemvonásokról még nem is beszéltem. Hogy az egyik magabiztos és határozott, a másik szelíd, de jó humorú, a harmadik pedig nagyhangú, de aranyszívű.
Ahogy az a családokban lenni szokott.

Last year I sewed a lot of bags with tulips in different sizes. This year I wanted to change my "collection" but one of my regular costumers asked me to sew three ones again. These bags are siblings belonging to a family, one of them is tall and slim, the other one is short and wide and the third one is a mixture. And what about their feature? Confident and strong-minded is the first, the other one is sweet-tempered and has sense of humor, and the third one? It's loud-mouthed but warmhearted. Like in a family.


A sok fotóval a türelmes olvasóimat örvendeztetem meg, s egyben demonstrálom, hogy a fényképezőgép megfelelő gombjainak nyomkodása által időnként vak tyúk is. Időnként.

Today my blog is so languid... terrible. With these images I am trying to give pleasure to my patient readers and besides I want to show what kind of photos we can take if we are patient enough to discover the buttons'meaning on our camera. :o)

7 megjegyzés:

  1. Én a sajátomat imádom :))))

    VálaszTörlés
  2. türelmesen kivártam azt a cirka 10 percet, mire betöltötte :-), de megérte!!! gyönyörű táskákat varrtál! nagyon tetszenek!

    VálaszTörlés
  3. Mindegyik táskád tetszik, de a tulipánosak valahogy különösen elvarázsolnak. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon szépek ezek a táskák! Gratulálok!! Karina

    VálaszTörlés
  5. Remélem, a megrendelőnek is hasonló lesz a véleménye... És bármily meglepő is, magam sem értem, de a bordó tulipános, az nagyon tetszik nekem is.

    VálaszTörlés
  6. Úgy örülök, hogy ilyen sokat varrsz!:) Mert szépek!

    VálaszTörlés