2009. szeptember 9., szerda

A kék leveles és ami mögötte van / Bag with blue leaves and the background

Ez az a táska, amelyről tegnap szó esett.
Méretét tekintve akkora, hogy a Legkisebbünk alapfelszerelését kiegészítő matek korrepetálás mellett az angol és a magyar fakultációhoz szükséges összes cucc (is) belefér. Ez a mondat sokat (szinte mindent) elárul családunk reál tárgyak iránti elutasításáról, ill. a humán tárgyak iránti elfogulatlanságunkról, s bár azt nem állítom, hogy örömmel, de valamiféle belenyugvással konstatálom, hogy almunk legfiatalabb tagja sem jelent kivételt. :o(
Nagyjából a táskavarrás folyamatának felénél jelentette ki, hogy akkor ez neki mégsem kell, legyek szíves teljesen egyszerű, sallangmentes feketét varrni. Se dísz, se rátét, semmi. Talán még örülhetek is, nem cifrázza a dolgot, iskolába bőven elég a gyászfekete, nem mulatni jár oda az ember, meg villogni. A hely szelleméhez tökéletes választás, ugye.

Ennek megfelelően a táska már a Meskán várja leendő gazdáját. Remélem, olyan egyszeri pillantás alatti szerelem lesz, mint a tegnapi zöld levelesnél. :o)))


It's the bag was mentioned yesterday. Originelly it was sewed for our youngest daughter but when I was halfway through the work... she changed her opinion and the new idea is an absolutelly easy black bag. Without any application, any ornament. I can understand : for school is enough a mourning black bag. :o( People don't go to school to have a great fun, do they? :o)))
So the bag has already been in my online-shop waiting for her owner. :o))

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése