2009. január 15., csütörtök

Köszönöm

Hát, remekül aludtam ma éjjel, mit mondjak. :o) Most tudtam megnézni a bejegyzéseket és igen erősen meglepődtem/elcsodálkoztam/elaléltam, hány gratuláló komment jött. Első felindulásban vagyok, nem nagyon tudok mit írni, pedig azért ez nem jellemző, inkább mindig kivágok, törlök az írásomból.Csak magamat tudom ismételni, meg a kérdést, hogy mi is az a blogbarátság, nem tudom én ezt szépen leírni, de talán nem is kell...

Mindenesetre ma itthon ragadtam, mert ugyan felkeltem reggel 5-kor és fagyoskodtam (másokkal együtt) 1 órát a megállóban, de nem jött busz. Volt néhány ingerült telefonváltás a főnökömmel, aki nem értette meg, hogy nem tudok bemenni. Lementem délben is egy buszhoz, bár előtte felhívtam a Széna téri Volánbuszt, ahol közölték, hogy innen és errefelé nem fogadnak, nem indítanak járatokat, de azért én gondoltam, hátha... Hát nem, csak újabb fagyoskodás és hihetetlen mértékű felém irányuló intolerancia. Persze, aki fűtött céges autóval, céges autópálya-matrica birtokában a letakarított, felsózott M%-ön megy dolgozni, az fel nem foghatja, hogy ilyen is van. Így a prezentációmnak annyi, igazgató őrjöng. Jó kilátásaim vannak a holnapi személyes beszélgetésre.

De tudjátok mit? Inkább bemutatom, mit kaptam KicsiKatótól, újabb adalék a blogbarátság feletti örömködéhez. 12 darab, különböző négyzet, (gondolom) Géza kreatívkodott megint, Kicsikató segítségével. :o) De hogyan csinálta?....

Gyerekkorom egyik kedvenc könyve volt az a (talán) svéd könyv, amelynek címe a következő volt: Tizenkettő nem egy tucat. Na, ez is eszembe jutott, mert ez is ugyan 12 darabból áll, de semmiképpen nem mondanám egy tucatnak, kedves Kicsikató!Köszönöm.







10 megjegyzés:

  1. Ó de jó neked!! Nagyon szépek amít KicsiKatótól kaptál!!
    A főnököt meg azon nyomban felejsd el, majd ráérsz felhúzni magad a holnapi beszélgetésen!!...no de akkor is minek, hísz Te semmit nem csináltál, nem tehetsz róla, hogy ilyen az időjárás!!...és nem lett volna egy céges autó, amít el lehetett volna küldeni érted, ha annyira fontos lett volna, hogy bemenjél!!?? hoppácska!!!

    VálaszTörlés
  2. Hát látod, ennyire nem terjed a figyelmük, csak oldjam meg. De tudod, mit? Igazad van: :O)

    VálaszTörlés
  3. A bejegyzéseket megérdemled:) Igazgatót meg nem! Illetve ő nem érdemel meg téged!

    VálaszTörlés
  4. lemaradtam 1 nappal.:((
    Úgy,de úgy örülök Veled!
    Eszméletlenül okos,ügyes vagy!!!!
    Hát én most örülök és irigykedek is,amit ugye nem illik: én ilyenre nem lennék képes.
    Szupi vagy!!!!!!
    Lökött főnök,pfujjjj!

    VálaszTörlés
  5. Mindenki hülye, de nem baj, mi nem és ez a fontos, na. :o)

    Köszönöm, lányok, most már , remélem, vidámabbakat is tudok írni most már, össze kell raknom valami vidám színű quiltet.

    Nagy pusza nektek!

    VálaszTörlés
  6. Mammka, te meg ne csináld már, miket írsz...

    VálaszTörlés
  7. Te drága!!!

    Nem akarlak félrevezetni, de én tízet hímeztem és tízet fotóztam és szerintem tízet is küldtem. Vagy lefialt a hosszú postai úton, vagy számold újra át őket:))) (Hm, de lehet, hogy mégis lefialt, nem hiába telt 9 napba, mire megérkezett...:))

    Nagyon szívesen itt is:)))

    VálaszTörlés
  8. Jé, tényleg 10. :o) Nem hiába mondom, hogy én a betűket szeretem, nem a számokat...
    De ez nem kisebbít az értékén....!(Zazálea voltam, csak Zsófi nem lépett ki- de miért Kata néven fut Zsófi? Na, mik vannak...)

    VálaszTörlés
  9. zaza:na,jól van,nem írok ilyeneket,csak gondolok.:)))

    VálaszTörlés